bikornuat uterus (kalp şeklinde rahim) ve histeroskopi

Merhaba cok zaman olmus siz yazalı 🍀 ama merak ettim sonraki sürwç nasıl ilerledi benim de rahmim y şeklinde ve bir bebeğin kalbi durdu bir de boş gebelik geçirdim

Benim Rahim filmi sonucum da bikornuat uterus ve parsiyel septalı uterus yazıyor benim bi kızım var Allah’a şükür 36 haftalık Doğum yaptım hiç bir sorun yaşamadım kardeşi olması İçin uğraşırken öğrendim Rahimin durumunu fakat yine de doktorlar histereskopi olmamı öneriyor erken Doğum ve düşük tehlikesi nedeniyle siz ne yaptınız bi operasyon geçirdiniz mi?
Merhaba benimde hem perde vardi hem bicornuat rahim perdeyi kestiler ameliyat oldum bunu 2 düşükten sonra ogrendim simdide tup bebek bile belki tutunamaz diyolar sizede boyle dediler mi

Merhaba benimde hem perde vardi hem bicornuat rahim perdeyi kestiler ameliyat oldum bunu 2 düşükten sonra ogrendim simdide tup bebek bile belki tutunamaz diyolar sizede boyle dediler mi
Benim sağlıklı 2 doğum var çok şükür bi sorun yaşamadım bi müdahele de olmadı kendiliğinden hamile kaldım düşük hiç olmadı bende rahim filmimi prof a gösterdim sakın ameliyat olma kendine de parana da yazık edersin dedi bahçeci tüp bebek doktor Cem bey tavsiye ederim

Benim sağlıklı 2 doğum var çok şükür bi sorun yaşamadım bi müdahele de olmadı kendiliğinden hamile kaldım düşük hiç olmadı bende rahim filmimi prof a gösterdim sakın ameliyat olma kendine de parana da yazık edersin dedi bahçeci tüp bebek doktor Cem bey tavsiye ederim
Ben ameliyat oldum ama cok arastirdim perde ameliyati olupta hamile kalanda var etrafimda rahim cok dardi benim iki gebeligimde kanamali gecti ve sonu hüsran aynı seyi yasamak istemedim tekrardan bu yuzden ameliyat oldum

X