• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Bikini bölgesine lazer zararlı mıdır?

fiyat olarak genital uygun gibi peki alexmi makina ögrenirmisiniz acı hissettinizmi dökülme falan oldumu memnunmusunuz

İlk fırsatta öğrenicem makinanın türünü..Hatta gidemesemde telefon edicem..=)
Koltuk altı acımıyor yani 5 dakikada bitiyor zaten..Kontrolde, seansdan 2 hafta sonra oluyor o zamana kadar bol bol kese yapıp bepanthenle nemlendirirseniz çok çabuk faydası oluyor ve dökülüyor..=)
Gelelim genital bölgeye..=) Ben Emla krem kullanıyorum..O şekilde dayanılabilir oluyor..Acısıda şöyle bi acı..Sadece yanma başka birşey yok ama sonuçda hassas yer olunca ben kremsiz dayanamıyorum..Koltuk altım bitti benim yazdan beri gitmiyorum seansa..Genital de 4 seans oldu ve ciddi bi seyrelme var..Şuan gitmesemde olur yani tek tük yani.Umarım gitmeyi düşünen arkadaşlara yardımcı olabilmişimdir..=)

İlk fırsatta öğrenicem makinanın türünü..Hatta gidemesemde telefon edicem..=)
Koltuk altı acımıyor yani 5 dakikada bitiyor zaten..Kontrolde, seansdan 2 hafta sonra oluyor o zamana kadar bol bol kese yapıp bepanthenle nemlendirirseniz çok çabuk faydası oluyor ve dökülüyor..=)
Gelelim genital bölgeye..=) Ben Emla krem kullanıyorum..O şekilde dayanılabilir oluyor..Acısıda şöyle bi acı..Sadece yanma başka birşey yok ama sonuçda hassas yer olunca ben kremsiz dayanamıyorum..Koltuk altım bitti benim yazdan beri gitmiyorum seansa..Genital de 4 seans oldu ve ciddi bi seyrelme var..Şuan gitmesemde olur yani tek tük yani.Umarım gitmeyi düşünen arkadaşlara yardımcı olabilmişimdir..=)
cenım ben bakırköy xxx gitcektm ama sen böle memnunmuşsun sanırım okmeydanına gitcem ilk etapta test atışı varmı birde genitalda popo arası dahilmi atış yapıyor fiyat ne veriyorsun bir önceki mesajında 50 yazmışsın ama listede toplamda 90 sanırım ben sadce genital düşünüyorum emlada hissizlik yapar demiş doktor arkadaşıma kullanmaya çekiniyorum bu konuda bilgin varmı emlayı hastanedemi sürüyorsun ne kadar bekletiyorsun .birde hemşiremi yapıyor lazeri ilgililermi çok sordum ama kusruma bakma:)

Son düzenleyen: Moderatör:
bence zararlı bilir kişi deilim tamamen benım yorumum ordakı tüylerinde bir görewi var ayrıca lazer belkı yumurtalıklarada zarar werebılır diye dusunuyorum :S

cenım ben bakırköy epiderme gitcektm ama sen böle memnunmuşsun sanırım okmeydanına gitcem ilk etapta test atışı varmı birde genitalda popo arası dahilmi atış yapıyor fiyat ne veriyorsun bir önceki mesajında 50 yazmışsın ama listede toplamda 90 sanırım ben sadce genital düşünüyorum emlada hissizlik yapar demiş doktor arkadaşıma kullanmaya çekiniyorum bu konuda bilgin varmı emlayı hastanedemi sürüyorsun ne kadar bekletiyorsun .birde hemşiremi yapıyor lazeri ilgililermi çok sordum ama kusruma bakma:)

Canım bütün sorularını cevaplayayım..=)
Ben 50 tl ile başlamıştım genitale ama bu sene zam gedi 55 tl oldu..Genitale popo içi de dahil cnm..Test atışını da bilmiyorum cnm sormadım..Bikini bölgesi sadece dış kısım, genital de iç,dış ve popo içi dahil oluyor.Emla anestezik bi krem ve tamamen hissisleştirmez.En azından ben her seansa yarım tüp sürüyorum anca dayanıyorum ve yakinen hissediyorum..=)Emlayı seans saatinden 1 saat önce sürüyorsun ve iç çamaşırına bulaşmaması ve kremin hava almadan cildinde etkili olması açısından jelatin koyuyorsun çamaşırına, krem 2-5 saat etkili..Beton gibi oluyor.Kremini evde sen kendin sürüyorsun..Makina zaten işlem sırasında soğuk hava üflüyor bolcana, lazer epilasyon kısmı 2 odalı orası yeni bi salon daha açtılar yoğun ilgiden dolayı.Ben Saniye Hanım'a yaptırıyorum, ilgileniyor sorulara cevap veriyor.Ne kusuru canım yardımcı olduysam ne mutlu..=)

ben kadın doğum doktoruna sormuştum lazer epilasyonu yumurtalıklara zararı var mı diye, yok demişti...ben bayadır yaptırıyorumi bitmek üzere nerdeyse sadece dudak kısımlarında kaldı tek tük...

Canım bütün sorularını cevaplayayım..=)
Ben 50 tl ile başlamıştım genitale ama bu sene zam gedi 55 tl oldu..Genitale popo içi de dahil cnm..Test atışını da bilmiyorum cnm sormadım..Bikini bölgesi sadece dış kısım, genital de iç,dış ve popo içi dahil oluyor.Emla anestezik bi krem ve tamamen hissisleştirmez.En azından ben her seansa yarım tüp sürüyorum anca dayanıyorum ve yakinen hissediyorum..=)Emlayı seans saatinden 1 saat önce sürüyorsun ve iç çamaşırına bulaşmaması ve kremin hava almadan cildinde etkili olması açısından jelatin koyuyorsun çamaşırına, krem 2-5 saat etkili..Beton gibi oluyor.Kremini evde sen kendin sürüyorsun..Makina zaten işlem sırasında soğuk hava üflüyor bolcana, lazer epilasyon kısmı 2 odalı orası yeni bi salon daha açtılar yoğun ilgiden dolayı.Ben Saniye Hanım'a yaptırıyorum, ilgileniyor sorulara cevap veriyor.Ne kusuru canım yardımcı olduysam ne mutlu..=)

ay çok teşekkür ederim cidden çok yardımcı oldunuz bende ozaman saniye hanımı bulup başlıyayım umarım memnun kalırım dua ederim size:)) saglıcakla

Son düzenleme:
ay çok teşekkür ederim cidden çok yardımcı oldunuz bende ozaman saniye hanımı bulup başlıyayım umarım memnun kalırım dua ederim size:)) saglıcakla

Perşembe günü arayıp sorucam makinanın türünü..Umarım başlarsın ve memnun kalırsın..Hayırlı haberlerini duyarız..=)

yaptırsamda kurtulsam benim kafama takılanlar bitmiyor:) canım lazer aleti dokunuyormu tenine yoksa uzaktanmı tutuluyor yapan kişide dokunmasın orama burama korkuyorum ben malum evli olmayınca böle oluyor:) bir kontrol için ücretsiz atışları varmı ilk başlarken herhangi bir kagıt imzalatılıyormu sorumluluk kabul etmemk için son bunları sorayım:)

Canım lazer aleti tenine değmiyor..Ama saniye hanımın eli değiyor maalesef..Bende çok çekiniyordum..Acısından çok utanma vardı bende de..Ama saniyenin yaklaşımı da rahatlattı beni..Hani işim bitsede sıradaki gelse diye düşünüyor oradakiler..Bizim kadar oramıza buramıza dikkatli bakmıyorlar.Seasndan 2 hafta sonra kontrol seansına randevu veriliyor ve kontrol seansından hiç bir ücret alınmıyor..Herhangi bi kağıtta imzalatmıyorlar cnm..=)Eğer 3 seanstan sonra azalma olmazsa hormon testi istiyorlar

Bende genital bolgemi yaptirmak istiyorum, ama orami acmaya utaniyorum yaw:) Philips Lumea almayi dusunuyorum bakalim.. Umarim ise yarar..

lazer artık hastanelerde bile yapılıyor dogru yerde yapıldıgı sürece sorun olacagını sanmıyorum..
araştırmalardada kesinleşmiş bişey yok..
8 seans genital+komple bacak+komple kol ve koltuk altı 1.200 tl yaptırıyorum. alexandrte..
daha 2 seans gittim ama cok memnun kaldım.
şimdi hamile oldugum için seanslarımı dondurduk.

yaptıracagınız yeri iyi secin ve makinesi size uygun olsun yeter..

bende bu konuyu bizzat özel adı sanı çok duyulmuş bir hastanenin dermatoloji uzmanına sordum (istandulda) kıllardan bşka hiçbir yere zararı olmadığını uzun uzun anlattı.bende bu ay başlıycam inşallah tüm vücut düşünüyorum...
bekar kzılar korkmayın kızlık zarı taaa içerde geride ışının oraya ulaşmasına imkan yok:34:

lazer artık hastanelerde bile yapılıyor dogru yerde yapıldıgı sürece sorun olacagını sanmıyorum..
8 seans genital+komple bacak+komple kol ve koltuk altı 1.200 tl yaptırıyorum. alexandrte..

cnm senin fiyatlar çok iyi geldi bana.istanbuldaysan yerini ve adını özelden yazarmısın. ben beşiktaş ta bi yere yaptrmayı düşünyorum ama benm fiyatlar sana göre çok fazla kampanya paketi sözde yüz hariç komple vücut tek seans 500 taksitli...

Selam arkadaşlar,
22 yaşındayım, bende genital ve koltuk altıma lazer epilasyon yaptırıyorum.Koltuk altım bitti çok şükür, genital de bitmek üzere.Seanslara başlamadan önce de kadın doğum doktorundan bilgi aldım ve yumurtalıklara bir zararı olmadığını lazerin sadece kıl köklerini etkilediğini söyledi.Şuana kadar bir sorun olmadı çok şükür, ağrı sızı gibi..Genital seansı 50 tl, koltuk altı da 30 tl..

Selam Özlm,

Nerde yaptırdın bilgi verebilir misin .Tşk

Selam cnm , ben de lazer düşünüyorum ve araştırmalara giriştim, yaptırdığın yerin ismini verebilirmisin. BEn istanbul dışındayım cünkü. Bide kontrol seansından bahsediliyor. BU merkezde kontrol de mevcut mu .

Şimdiden tşkler :)

Back