Lazer Epilasyon Bikini bölgesine lazer zararlı mıdır?

Ozgebym

Guru
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2010
326
23
318
Ankara
arkadaşlar ben 17 yaşındayım ve bikini bölgesine lazer yaptırmayı düşünüyorum şu an koltuk altına başladım ve bi kere seansa gittim bi kerede kontrole ve yok denecek kadar az ve bu yüzden bikiniyi de istiyorum ama yumurtalıklara zararlı mıdır? lazeri yaptırdığım yer tabiki değil o kadar aşağıya inmiyo lazer diyo ama sonuçta pazarlama tekniği çok inanmıyorum siz neler biliyosunuz acaba?

bende tüm vücuda yaptırmayı düşünüyorum bilgisi olan yardımcı olabilirmi gerçekten zararlımı?

arkadaslar ben de bikini bölgesi ve poponun içini yaptırmayı düünüyom da bilgi verirsenz cok sevirim

Ben tüm vücut 1 seans yaptırdım daha. Sordum sadece kıl kökune etkı eder, yumurtalıklara ,kızlık zarına zarar vermez dedıler. Bu konuda lazerın zararlarına ilişkin kesınleşmış bır arastırma sonucu yokmuş sanırım. İnanmaktan başka care yok kendı adıma... Yaptırmaya devam edecegım ben.

benim bildiğim lazer sadece kılın köküne kadar inebiliyor öyle birşey olsa mutlaka uyarmak zorundalar milyonlarca insan lazer epilasyon yaptırıyor sonuçta ben hiç bu olumsuz bişey duymadım

ben koltukaltı bikini ve genitale gidiyorum.seanslar 200 tl ilebaşladı.şimdi 150 ye kadar düştü...7.seansım.koltuklatı bitti gibi ama diğer bölgeler en az 3 seans gerektirecek gibi..

yumurtalıklarımız yaklaşık 8-10cm içerideler. lazer ışığı ise kıl köklerinin derinliğine inebilirse ne ala; ancak o zaman kıllara elveda dedirtebillir. o yüzden kaygılanmaya gerek yok.

genitali yaparken popo içini de zaten yapıyorlar. bence el attırmışken hazır bikini bölgesinde problem varsa yaptırın

ben koltuk altına 60 lira veriyorum 3.seansım ve bitti sayılır..genitale 100 liradan başlıyomuş fiyatları uygun heralde..ama tüm bacağa 300-350 diyolar çok fazla geldi bana sizler ne kadara yaptırıyorsunuz? bu arada teşekkür ederim..

Selam arkadaşlar,
22 yaşındayım, bende genital ve koltuk altıma lazer epilasyon yaptırıyorum.Koltuk altım bitti çok şükür, genital de bitmek üzere.Seanslara başlamadan önce de kadın doğum doktorundan bilgi aldım ve yumurtalıklara bir zararı olmadığını lazerin sadece kıl köklerini etkilediğini söyledi.Şuana kadar bir sorun olmadı çok şükür, ağrı sızı gibi..Genital seansı 50 tl, koltuk altı da 30 tl..

bende kızlık zararına zarar vermelerinden rahim içine atış yapmalarından korkuyorum istanbulda bikini yaptıran memnun kalan deneyimlerni paylaşcak olan varsa yorum bekliyorum

rahim icine atis yapmalari icin, vajina nin girisine atis yapmalari gerekmezmi:S vallah ben yaptirdim genital bolgeye( daha ilk seans) ama vaginanin girisini goruldugu bir pozisyonda yatmadim, yani kizlik zarinin yirtilacagini hic sacmiyorum:)

rahim icine atis yapmalari icin, vajina nin girisine atis yapmalari gerekmezmi:S vallah ben yaptirdim genital bolgeye( daha ilk seans) ama vaginanin girisini goruldugu bir pozisyonda yatmadim, yani kizlik zarinin yirtilacagini hic sacmiyorum:)
içdudaga yakın kısımdaki tüylereatış yaprken nasıl yatcaz dümdüz ee gayet açık oluo artı popo arasına atarkende olabilir ben iç kısmına ışın gelir diye korktum açıkcası

vajinanin girisi oyle direk acik degilki yani kizlik zarina biraz zor gelir bence. bazi doktorlarda demis kizlik zarina zarar vermez diye:26:
icdudaklarini kucuk bir havlu gibi birseyle kapatsan? sag dis dudagi yaparken sen icdudaklari sol tarafa dogru tutarsin( biraz tuhaf anlattim galiba:) )
popo ya atis yaparkenki pozisyon( yani bana oyle durmami soylediler) sirt ustu yatiyorsun iki dizinide gogusune dogru cekiyorsun, belki baskalari baska sekilde yatiyordur:)

Selam arkadaşlar, daha önce bu başlıkta yazmıştım.Bilgi almak için mesaj atan arkadaşalr oldu ama cevap atamadım msj sayımdan dolayı, kullanılan makinanın tipini ya da ismini bilmiyorum ama ilk fırsatta sorup öğrenicem.Başlıkta rahim içine atış yapılıyor mu? Kızlık zarına bi zararı olur mu konusuna da bi açıklık getireyim.Evet rahim içine atış yapılıyor ama şöyle sadece iç kısımdaki dudaklara, kızlık zarına zararı da yokmuş onu da öğrendim.=)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…