Bikini bölgesine çözüm buldum sanırım :)

ne mutlu sana ben agda yapyiorum ve canimdan can gidiyor o aci nasil bi aci anlatamam ama dayaniyorum ve hep bi kac tüy kaliyor onlarida alabildigim kadar cimbizla aliyorum benim derdim tüyleri seyreltip inceltmek ondan sonra agdada cok acitmaz ozmana kadar dayanip fazla uzatmazdan sik sik agda yapiyorum eldivenle nereye kadar ulasabilirimki dimi

o eldivenleri bende denedim öyle acisi falan yok ama sabir isi hakikaten:6:.. hele bide senelerdir jiletten sonra eldivene gecen biri icin..
eldiven kullananlar o bölge icin kac saatte bitiriyolar acaba merak ettim:26:

ben de ağda özürlüsü biri olarak başlayayım yazıma :1: 4 sene evveldi artık bıktığım için yapmak istiyordum epilasyonumu
annem bana bir epilasyon aleti almıştı braun. nişana gidecektik ve duş almak için girdim banyoya dedim ki sen mi inatsın ben mi :1::1::1::52:
epilasyonumu aldım ve çokkkkk zor bir şekilde başladım canınız cok yanıyor ilk yapıldığı için ve epilasyon aleti olduğu için
tam 3 saatte sadece malum bölgeyi bitirdim nişana geç kaldık o ayrı :1:
yaklaşık 2 yıl çok zorlandım ama aldım epilasyon aletiyle ağdayı cok denedim olmuyordu
2 yıl önce de arkadaş tavsiyesiyle eldivenle yapmaya başladım o çok evvelden yaptığı için inanılmaz azalmıştı bacaklarında hiç yoktu bile
eldivenle yapıyorum geri kalanı ise yine epilasyon aletiyle sonra da bioder sürüyorum
yapabilen ağda yapsın daha kolay bence ama ben hiç beceremiyorum yapamadığım ve yapmak istediğim bir şey ağda yapmak
yarım saatte bitiyor
şu an sadece malum bölge ve koltukaltı 1 saat sürüyor bacaklar ise yarım saat sadece alt bacak tabi.
benden de bu kadar hepimize kılsız günler :21::21:

kızlar ben öneden jiletle alyodum kökler baya serttim snra alt taraf ağda yaptım ora alıştı ama üst çok acıyodu bi gece başladm ağdaya aldm şmdi üstü ağda ile alıyorum ama o ne üst nede dudakların o üçgen yer jilet le alıyorum çok acıyo :S

bende hep jilet jilet :( yan ve arka kısımları ise makine ile alıyorum ama makinede çoğalttı hep tüylerimi çoğaldıkça çoğaldı bende utanan ve acısından korkan biri olarak uyuşturucu sprey kullanarak yakın zamanda ağda için kuaföre gidicem. Acı seviyesini ve ne kadar zaman sürdüğünü bildiricem size :)

artık tamamını eldivenle alabiliyorum :) nasıl uzayacak ne zaman alacağım diye beklemek istemezseniz küçük küçük çıkanları epilatörle rahatlıkla alıyorum ben :) tek tük çıkıyor zaten eskisi gibi hiç değil.

kızlar bu 3. eldivenle alışım böyle bi rahatlık yok jilet kullananlar bu işkenceyi çekmeyin gerçekten tüyler azalıyor... biraz dayanın ben yaptıysam siz de yaparsınız :1:

ben de jiletten eldivene geçtim kalanları da makinayla alıyorum...

Bende hep ağdaya gidiyordum.Bir ay gidemedim evde eldivenle yapayım dedim.Yapmaz olaydım jiletten beter yaptı beni

evet epilatörün de acısına dayanabiliyorum, acı eşiğim yüksek ama bazen ağlayacak gibi oluyorum:5: Ama eldivenle o ağlama hissini hiç yaşamadım :8: Bütün bölgeyi epilatörle almak nere, sadece kalanları epilatörle toplamak nere :51: Ama mecbur kalırsam epilatörle de alırım, artık pratiklik kazanmış elim yıllardır, dudaklara falan dikkat ettin mi bi zorluğu yok. Bir de forumda aycangül adlı arkadaşımızın paylaştığı özel tarihler var, onlara uyarak epilasyon yapıyorum, o tarihlerde alınca daha güçsüz çıkıyor tüyler :32:

bahsettiğin özel tarihleri bulamadım ben.bulup paylaşırmısın canım?

bahsettiğin özel tarihleri bulamadım ben.bulup paylaşırmısın canım?

aynen canım paylaşır mısın. bende eldivenle alıyorum yazdan beri alıştım sadece dudak bölgesi çok acıyo ama onuda yavaş yavaş alıyorum ilk başta hiç alamamıştım kullanmadığım bi cımbız vardı tek tek onla aldım önce napim çok acıdı uğraştım yani :D sonraki almamda haydi bismillah diyerek eldivenle aldım şimdi pat pat pat 5 dkmı almıyo :21: ama o tarihleri görürsek belki daha iyi olur. bide ben önceden jilet kullanıyodum ağdayla yapamıyodum jilet orayı hep mahvetti kötü bi görünüşü var :43:

ağda hayatımı kararttı benimde ya uzun bir süre krem kullandığım için (malum jiletten farkı yok). inanılmaz bi acı çektim ama bitirmek için dayandım hem istediğim sonucu alamadım hem bölge bölge kanama ve kızıraıklıklar oldu (1 hafta geçmesine ramen hala duruyor kızarklıklar) sivilce gibi bişeyler oldu fln işte can yakıcı herşey birdaha asla.. ondan önce eldiven denemiştim canımı fazla yakmadı ama zahmetli bişey artık bundan sonra elşdivenle devam etcem

kızlar ben 3-4 sene bikini bölgesine ağda yaptım normalde tüysüz bir bayanım ama bir türlü incelmedi onun acısını çekmek kolay değil saatlerini alıyor ayrıca uzamasını beklemek zorundasın o da iğrenç bişy tekrar jilet kullanmaya başladım en azından hergün temiz :)

Back