- 8 Ağustos 2010
- 929
- 2
- Konu Sahibi yellowbomb
pudrayı da eczane ve büyük marketlerin hepsinde bulabilirsin.yerimseniben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben geldim kıslarrrr
ben bikini bölgeme lazer yaptırıyom ama bu dediğim kabak lifi işlemini o kısıma da uyguluyorummm..doktor bana bol bol kese yap demişti.ayrıca masaj dersindeki hocam da sürekli kıslar kese yapın bebek gibi olcaksınız derdi....özellikle kabak lifi kesesini önerdiler..bikini bölgene tabi uygula...bebek pudrasını da ağdacı kadın sölemişti.hem ağda sırasındaki acı güya azalırmış,ve sivilcelere iyimiş.ben pudrada döküyom.duşta keselenip.çıkınca pudralanıyomm.iyice bebek olduk valla:) tatlım bi zamanlar benimde sıkıntım bu bölgeydi.ama sen dediğimi yappp..sonucunu da bana bildir...merak ettim valla.çünkü ne kadar araştırsam hep hep kese diolar
bu arada bikini bölgendeki sivilce ve batıklarla sakın uğraşıp yara yapma.bu seferde izleri yok etmenin derdine düşersin...sen kese yap.bana memnuniyetini bildircen.ama düzenli ve her banyoda uygula..aklıma gelmişken eskiden kağıt törpü ile de kese yapardım o bölgeye.o da işe yarardı.ama lif daha iyi.
şeker yüzüne sakın kese yapma.yüzüne kese etkisini mısır unuyla fleksiyon yaparak çözebilirsin.kese batıklara iyi gelir ama yüze yapılması ne sonuç doğurur bilemem....dediğin gibi çok uğraştım o bölgeyle ama şuan sonuç aldım .içim rahat...sana bol şans..ama şeker bu kadar övdüm sende aksi etki gösterirse üzülürüm bilmiyorumkismile
tabi bu keseyi sırtını yıkar gibi de yıkamayacaksın...:ecrin_bebek:
yahu ben duydum ki pudra zararlıymış o bölgeye...içinde talk olduğu için...ama bebeklere hep yaparlar...bu konuda fikri olan var mı??
kabak lifinden bende almıştım ama o kadar sertki asla kullanamadım.daha çok tahriş eder diye korktum.cildi yırtacak nerdeyse bastırmasan bile..
siz bunu nasıl kullanıyosunuz ya anlatırmısınıs kıslar?sizin aldığınız kesede sert değilmi??