pijamalipanda Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Temmuz 2014 76 2 22 Temmuz 2014 Konu Sahibi pijamalipanda #1 Kizlar bikini bolgesinin kararmasina nasil birsey uygulayabiliriz.beyaz tenliyim ve oranin siyah olmasi canimi cok sıkıyor ne yapmaliyiiim
Kizlar bikini bolgesinin kararmasina nasil birsey uygulayabiliriz.beyaz tenliyim ve oranin siyah olmasi canimi cok sıkıyor ne yapmaliyiiim
B baskabirkonuvar Yeni Üye Kayıtlı Üye 15 Temmuz 2014 7 0 24 Temmuz 2014 Konu Sahibi pijamalipanda #2 canım eğer jilet kullanıyorsan bu çok normal jilet kullanmayı bırak ve başka yöntem bul derim ben
pijamalipanda Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Temmuz 2014 76 2 24 Temmuz 2014 Konu Sahibi pijamalipanda #3 Jileti biraktim yaklasik 1 yildir agdaya gidiyorum ama yinede var karariklik :/
B baskabirkonuvar Yeni Üye Kayıtlı Üye 15 Temmuz 2014 7 0 2 Ağustos 2014 Konu Sahibi pijamalipanda #4 İnternette biraz araştırırsan bulacaksın bu kol altı kararmaları için karışımlar var. Arkadaşım uygulamıştı ve memnun kalmıştı şu an karışımı hatırlayamıyorum pek ama
İnternette biraz araştırırsan bulacaksın bu kol altı kararmaları için karışımlar var. Arkadaşım uygulamıştı ve memnun kalmıştı şu an karışımı hatırlayamıyorum pek ama