• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bikini bölgesi yardım lütfen! :(

zeynep999

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2013
68
0
6
Bursa
Herkese merhaba, ben bikini bölgesinde ön tarafı 2 yıldır tüy dökücü ile alıyordum. Ama baktım coşuyorlar ben de şimdi cımbızla uzuuuun uzun, üşenmeden almaya başladım. Sonra da yeni çıkan ince tüyleri ağdayla alıyorum. Ama bir de cinsel bölge civarları var. 15 yaşındayım, yine o kadar güçlü değiller ama bir yıldır çıkmış durumdalar artık, daha artmadan başlamak istiyorum ama imkansız benim almam. Kuaföre gitmeyi düşündüm, ama mikroptan da korkmuyor değilim. Uyuşturucu krem de kullanmak istemiyorum açıkçası, ne yapsam önerirsiniz? Yardım edin lütfen :(

cımbızla alırsan kalınlaşır canım bende al bı aqda makınesi 25-30 tlye evde kendin yap ayna karsısında cımbıza dayanan sir aqdaya cok daha kolay dayanır bence dene cok memnun kalcaksın emınım hem zamamlada azaldıqını görürsün mutlaka

cımbızla alırsan kalınlaşır canım bende al bı aqda makınesi 25-30 tlye evde kendin yap ayna karsısında cımbıza dayanan sir aqdaya cok daha kolay dayanır bence dene cok memnun kalcaksın emınım hem zamamlada azaldıqını görürsün mutlaka

Ağda makinesi var zaten ama olmuyor çekemiyorum. Aslında hiç tatlı canlı değilimdir ama :D Ayrıca cımbız da azaltıyor? Zaten maksat kökten alması, kökten alan her şey azaltır (daha doğrusu yumuşak çıkartır) diye biliyorum ben?

Ağda makinesi var zaten ama olmuyor çekemiyorum. Aslında hiç tatlı canlı değilimdir ama :D Ayrıca cımbız da azaltıyor? Zaten maksat kökten alması, kökten alan her şey azaltır (daha doğrusu yumuşak çıkartır) diye biliyorum ben?

3 sene kuaförde çalıştım ve eğitimlere katıldım cımbızla bıyık alanlarıda qördüm tüyler kararıyor ve sertleşiyor bence hiç bulaşma cımbıza tek tek uqrasacaqına aqdayı bal kıvamına qetir sür ve birden hızlıca çek yavaş çekersen yapamazsın çok acır

Back