• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bikini bölgesi ve koltukaltı sorunu

serenay55

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2010
6
0
36
Samsun
Merhaba yerimseniben Aranıza yeni katıldım. Yaşım 16
Genital bölgemdeki ve koltukaltımdaki kıllardan büyük oranda kurtulmak istiyorum. Şuana kadar hep jiletle aldım. Bacaklarımı makineyle alıyorum. Arkadaş zorlamasıyla ağda yaptırmaya gittim fakat acısına dayanamadım çok zor durdum ayrıca utanıyorumda. Önerilerinizi bekliyorum..

yaşın daha çok küçük ne jilet nede tüy dökücü krem kullanmanı tavsiye etmem tüy dökücüler kalınlaştırıyor sire başla ve devam et sakın jiletede vurma

başta sir ağda acı verio aama zamanla alışırsın hemde rahatlığı da tartışılmaz her dakka jiletlicen gene çıkıcaklar çekilmez yani

internette arastirdimda pek satilmiyor gibi
yurtdisinda yasiyorum
nerden bulucam hic bi fikrim yok

türk marketleri var,bi bakmam lazim.
görmüstüm sanirim bi kac kere simdi hatirladim
ama sadece bi kutu icinde agda vardi
öyle yapistirmak icin bandi falan yoktu

Bugün kuaföre gittim ve sir ağda yaptırdım a.s ılk başlarda acıdı aslında acıyı çok hissetmedim diyebilirim fakat utancımdan girerken resmen bacaklarım titredi. Tüm vücuda yapılıyomu sir ağda onu sormayı unuttum. Birde gıdıklanma hissi gibi bir his oluyor genital bölgeyi alırken.

meraba serenay bende sennle aynı yastayım.ve bende genital bölgedeki tüylerimden kurtulmak istiyorum.kuaför haricinde hamam da alıyolar diye biliyorum.ama bi türlü cesaret edip gidemiyorum..offf

türk marketleri var,bi bakmam lazim.
görmüstüm sanirim bi kac kere simdi hatirladim
ama sadece bi kutu icinde agda vardi
öyle yapistirmak icin bandi falan yoktu

Canim o agda bandida iyi yani sir agdadan öyle cok bi farki yok Veet dene bakim ben hep ucuz neyse onlari kullandim koltuk altini ben makineyle aliyorum artik...

veet almistim zaten bi süre önce
bi türlü cesaret edip kullanamadim:kedi:

=) Vallah ne yalan söyliyeyim bende korkuyodum bacaklarima kendim yapistiriyodum kardesim cekiyodu haha ama sonradan alisirsin ben simdi makineyle aliyorum ve az cikiyo ayda 1-2 kere temizleniyorum memnunum yani...

=) Vallah ne yalan söyliyeyim bende korkuyodum bacaklarima kendim yapistiriyodum kardesim cekiyodu haha ama sonradan alisirsin ben simdi makineyle aliyorum ve az cikiyo ayda 1-2 kere temizleniyorum memnunum yani...

denedim bugün,acidi ama o kadarda fena degildi.
gerci yarida kestim cildim kanamaya basladi biraz bilmiyorumkismile

Back