- Konu Sahibi nesscaffee
-
merhaba arkadaşlar benim bikini bölgemde küçük yaşta jiletle bilinçsiz bir şekilde almam sonucu resimdeki gibi bi hale geldi bu bölgedeki kılları azaltmak için neyle almammı tavsiye edersiniz?? kalıp sir ağda burası için uygun mudur??
Eki Görüntüle 1182219
bu resmi internetten buldum arkadaşlar bunun gibi olduğu için bunu koydum bana ait değil yani :)
hıı iyi o zaman
alıntıdır yazaydın iyiydi
Buda birsey mi bende senin gibi jiletle almaktan bunun iki nerdeyse uç kati fazla sürekli sir agdayla alıyorum cok dikkat ediyorummerhaba arkadaşlar benim bikini bölgemde küçük yaşta jiletle bilinçsiz bir şekilde almam sonucu resimdeki gibi bi hale geldi bu bölgedeki kılları azaltmak için neyle almammı tavsiye edersiniz?? kalıp sir ağda burası için uygun mudur??
Eki Görüntüle 1182219
Canımm ..ablam yaptı 2 gün önce o bölgesine bir bacağı mor diğeri gayet düzgün alınmış ...sir ağdayı denedi ilk defaya kızlar bendede çok var tabi jilet yüzünden...
ama roll on sir ağda yaptım geçen morardı ve böyle sivilce gibi oldu.
ne önerirsiniz?
başkasına yaptırmak istemiyorum.
lazerde olmaz şimdilik çok pahalı....
O bölgeye zaten kartuş ağda yapılmıyor benim bildiğim. Bezle değil de elimizle çekebileceğimiz kalıp sir ağda kullanmak gerekiyor. :)Canımm ..ablam yaptı 2 gün önce o bölgesine bir bacağı mor diğeri gayet düzgün alınmış ...sir ağdayı denedi ilk defahatanın ağda bezini çekerken deriyi germemek olduğunu söyledi o bölge daha yumşak oluyor daha çok özen istiyor...bence en iyisi sir ağda kızlar..
O can çıkacak önce bi :) Ne yapsan yine de acıyacak, ilk seferin en mantıklısı ya kuaför yada başka bi arkadaş, eş - anne falan yapacak :) Küçücük bir kreme fazlaca para bayılıp ağrıdan ağdayı yarım bıraktığımı biliyorum çünkükızlar evde genital bçlgeme ağda yapıcam ilk defa yapıcam bikaç sefer denedim ağda çok acıtıyo acıtmaması için yönteminiz var mı
Hmm duymuştuk aslında bizde ama kalıp ağdanın bikini bölgesi için olduğunu sanıyordum sadece :/ o an elimizde o olduğu için halledebildik onunla ama sanırım paraya kıyıp kalıp ağda da almakta fayda var...O bölgeye zaten kartuş ağda yapılmıyor benim bildiğim. Bezle değil de elimizle çekebileceğimiz kalıp sir ağda kullanmak gerekiyor. :)
Hepsi aynı acı kardeş ya :) İlk sefer ben çığlık atmamak için zor durmuştum. Kadını yolasım gelmişti falan. Ama ikinci sefer çok dha az acıdı. 4ten sonrası pek acı kalmıyorHmm duymuştuk aslında bizde ama kalıp ağdanın bikini bölgesi için olduğunu sanıyordum sadece :/ o an elimizde o olduğu için halledebildik onunla ama sanırım paraya kıyıp kalıp ağda da almakta fayda var...
Peki acaba daha mı az acı oluyor kalıp ağdayla ?
Yaa inşallahhhHepsi aynı acı kardeş ya :) İlk sefer ben çığlık atmamak için zor durmuştum. Kadını yolasım gelmişti falan. Ama ikinci sefer çok dha az acıdı. 4ten sonrası pek acı kalmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?