• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bikini bölgesi taşan kıllar

nesscaffee

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Mart 2009
476
37
123
34
Kayseri
merhaba arkadaşlar benim bikini bölgemde küçük yaşta jiletle bilinçsiz bir şekilde almam sonucu resimdeki gibi bi hale geldi bu bölgedeki kılları azaltmak için neyle almammı tavsiye edersiniz?? kalıp sir ağda burası için uygun mudur??

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba arkadaşlar benim bikini bölgemde küçük yaşta jiletle bilinçsiz bir şekilde almam sonucu resimdeki gibi bi hale geldi bu bölgedeki kılları azaltmak için neyle almammı tavsiye edersiniz?? kalıp sir ağda burası için uygun mudur??

Eki Görüntüle 1182219

bi kere neden o kadar çok uzattın ki:44:
makinayla al
rulon ağda ile al
kalıp sir ağdaylada alabilirsin bence o daha az acıtıyor.
hatta dayanamam diyorsan yavaş yavaş cımbızla al ama al yani bence..

bu resmi internetten buldum arkadaşlar bunun gibi olduğu için bunu koydum bana ait değil yani :)

ağda lazım ama çok acıtıyor benden söylemesi :(( yumuşak doku ya orası . eğer denize ,havuza gidecem mayomdan gözükecek diye dert ediyorsan jiletle alıp şu bacak pürüzsüzleştiren sanki çorap varmış gibi gösteren spreylerden sıkabilirsin.Yakın arkdaşım tarafından denendi uygulandı ama tabi 2 günde bir tekrar jiletle alman lazım :28:

Eki Görüntüle 1182219
Buda birsey mi bende senin gibi jiletle almaktan bunun iki nerdeyse uç kati fazla sürekli sir agdayla alıyorum cok dikkat ediyorum

ya kızlar bendede çok var tabi jilet yüzünden...
ama roll on sir ağda yaptım geçen morardı ve böyle sivilce gibi oldu.
ne önerirsiniz?
başkasına yaptırmak istemiyorum.
lazerde olmaz şimdilik çok pahalı....

Bi kuaföre git, Max 15dk da kurtulursun. Sonrasında kendin devam edebilcek hale gelirler zaten. Sir ağda azaltıyormuş ciddi anlamda.

ya kızlar bendede çok var tabi jilet yüzünden...
ama roll on sir ağda yaptım geçen morardı ve böyle sivilce gibi oldu.
ne önerirsiniz?
başkasına yaptırmak istemiyorum.
lazerde olmaz şimdilik çok pahalı....
Canımm ..ablam yaptı 2 gün önce o bölgesine bir bacağı mor diğeri gayet düzgün alınmış ...sir ağdayı denedi ilk defa ;) hatanın ağda bezini çekerken deriyi germemek olduğunu söyledi ;) o bölge daha yumşak oluyor daha çok özen istiyor...bence en iyisi sir ağda kızlar..

en güzeli kuaför ben gittim beş dakikada hallettim çıktım bendekilerde yayılmıştı

Canımm ..ablam yaptı 2 gün önce o bölgesine bir bacağı mor diğeri gayet düzgün alınmış ...sir ağdayı denedi ilk defa :KK66: hatanın ağda bezini çekerken deriyi germemek olduğunu söyledi :KK66: o bölge daha yumşak oluyor daha çok özen istiyor...bence en iyisi sir ağda kızlar..
O bölgeye zaten kartuş ağda yapılmıyor benim bildiğim. Bezle değil de elimizle çekebileceğimiz kalıp sir ağda kullanmak gerekiyor. :)

lazer epilasyon bence. benim daha beterdi :oops: ben de jilet kullandım küçükken. renk olarak koyulaşmıştı.
ben başlayalı çok olmadı ama çok iyi sonuç gördüm o taşan bölge ve üst bölgede. inanamadım. ve rengi de açıldı. kesinlikle öneriyorum. lazer epilasyon. üzerine tanımam.

kızlar evde genital bçlgeme ağda yapıcam ilk defa yapıcam bikaç sefer denedim ağda çok acıtıyo acıtmaması için yönteminiz var mı

kızlar evde genital bçlgeme ağda yapıcam ilk defa yapıcam bikaç sefer denedim ağda çok acıtıyo acıtmaması için yönteminiz var mı
O can çıkacak önce bi :) Ne yapsan yine de acıyacak, ilk seferin en mantıklısı ya kuaför yada başka bi arkadaş, eş - anne falan yapacak :) Küçücük bir kreme fazlaca para bayılıp ağrıdan ağdayı yarım bıraktığımı biliyorum çünkü

O bölgeye zaten kartuş ağda yapılmıyor benim bildiğim. Bezle değil de elimizle çekebileceğimiz kalıp sir ağda kullanmak gerekiyor. :)
Hmm duymuştuk aslında bizde ama kalıp ağdanın bikini bölgesi için olduğunu sanıyordum sadece :/ o an elimizde o olduğu için halledebildik onunla ama sanırım paraya kıyıp kalıp ağda da almakta fayda var... ;)

Peki acaba daha mı az acı oluyor kalıp ağdayla ?

Hmm duymuştuk aslında bizde ama kalıp ağdanın bikini bölgesi için olduğunu sanıyordum sadece :/ o an elimizde o olduğu için halledebildik onunla ama sanırım paraya kıyıp kalıp ağda da almakta fayda var... :KK66:

Peki acaba daha mı az acı oluyor kalıp ağdayla ?
Hepsi aynı acı kardeş ya :) İlk sefer ben çığlık atmamak için zor durmuştum. Kadını yolasım gelmişti falan. Ama ikinci sefer çok dha az acıdı. 4ten sonrası pek acı kalmıyor ;)

Hepsi aynı acı kardeş ya :) İlk sefer ben çığlık atmamak için zor durmuştum. Kadını yolasım gelmişti falan. Ama ikinci sefer çok dha az acıdı. 4ten sonrası pek acı kalmıyor ;)
Yaa inşallahhh ;) herkesin acı hissayıtı değişiyor sanırım ablamın hiç acımaz benim de o kendine yaparken bile içim gidiyo :61: teşekkürler canımm bu arada :48:

ben lazere gidicem karar verdim taşsın :)

Back