• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bikini bölgesi için ne önerirsiniz?

kumsalsan

Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2012
3
0
16
Kocaeli
Ben 13 yaşındayım.Tabi ilk defa regl oldum.Tabikide bikini bölgemde kıllanmalar başladı bende internette araştırırken bu siteyi buldum nerdeyse bütün sayfalarını okudun bu konuda.Anneme söğlemeye utanıyorum burdakiler kuaförde yaptırıyolarmış hep ama benim yaşım küçük olduğu için gidemem bana çok acı olmadan neyi önerirsiniz ? bide ben tabi biraz makasla uzantıyı kestim daha sert çıkmaya başladı bende burda okumuştum cımbız diye baktım bir tane çektim acıdan kızardı :( bana bişey önerin lütfeennnn :)

ah ben kıyamam sanaa:) bence acil olarak bunu annene söyle utanması yok bu konunun annen de zaten bunu bekliyodur ne zaman olcak diye:) makas konusuna gelince de yum gözünü çek acıyı derim çünkü o acıyı şimdi çekmezsen ilerde başına dert olcaklar baksana milyon tane koca koca kadın var bununla baş edemeyen o yüzden sen küçükkenden hallet

tatlım cımbızla olacak iş değil o...
annenle anlat canım benim....
utanılacak bişey yok....

ah ben kıyamam sanaa:) bence acil olarak bunu annene söyle utanması yok bu konunun annen de zaten bunu bekliyodur ne zaman olcak diye:) makas konusuna gelince de yum gözünü çek acıyı derim çünkü o acıyı şimdi çekmezsen ilerde başına dert olcaklar baksana milyon tane koca koca kadın var bununla baş edemeyen o yüzden sen küçükkenden hallet

Peki bişey sorucam ağda mı yapmalıyım yada başka bişeyle mi anneme söğledikten sonra ?

biraz geç oldu ama daha yeni gördüm kusura bakma:) yaşın küçük ilk ağda denemeni orda yapman zorluk çıkarabilir sana.. bence şöle yap bak eldivenler oluyo marketlerde falan çok amaçlı eldiven diye satıyolar dokunduğunda tozlu gibi bişey.onunla al bence çünkü senin şuanda kökleri çok kuvvetli değildir.acımaz demiyorum acır ama ilerde rahat edersin çünkü kökten aldıkça zamanla zayıflar.yaşın biraz daha büyüyünce kendi başına ağda da yaparsın ama öğren tabi ilk denemeni orda yapma.ilerde çok şükredersin :)sakın sakın tıraş bıçağıymış tüy dökücü kremmiş bulaşma derim kökünü kuvvetlendirmekten başka bi işe yaramaz o kadar net yani

Senin yaşındaydım.Ben de ilk makasla ugraşmıştım kesmeye.:52:
Anneme söylemiştim.İlk tüyler zayıf oluyor eldiven ya da cımbız gibi birşeyle al ilk.
Ilık ağdalar sesunun var ilk onları kullanmıştım hala onu kullanıyorum.18 yaşımdayım şimdi baya rahatım.Hiç jilet kullanma canım ilerde çok zorlanırsın

annene söyle bence seni kuaföre yada temiz güvenilir bi ağdacıya götrsün şimdiden alışman cok önemli

Back