Merhaba hanımlar;
ben bacaklarımı ağda bandı,
koltuk altımı ameliyat eldiveniyle alıyorum.
oldukça memnunum.
bikini bölgesinide ameliyat eldiveniyle almya çalışıyorum,bazı yerler kolay geliyor ama bazısı çok acıdığı için alamıyorum: (
daha az acılı bir yöntem yok mu?
sir ağdayla deneyim dedim,elime yüzüme bulaştırdım: (
tavsiye edebileceğiniz ürün markaları neler?
aynen acısız çozüm istiyosan lazer yaptır . yada iyi bi ağdacı bul bende biaralar evde kendim almaya çalışıyodum resmen işgence. en iyisi bi ağdacı ama her ağdacı iyi değilidr bunuda söyliyim bazılarının eli cok hafif olur hic acı cekmezsin bazılarınında felaket acılı olur yara falan olur kızarır. oyuzden ağdayı yapan çok öenmli benim gittiğim kuaförde bikini bölgesini sir ağdayla değil kalıp ağdayla alıyolar daha acısız oluyo hemde daha az cıkarıyomus
arkadaşlar, lazer öyle sandığınız gibi acısız bir yöntem falan değil. Ben 10 seans gittim ve her seferinde duyduğum acı ağdaya 1000 basardı. Üstelik bitmedi de Şimdi sir yapıyorum evde kendim ayda 1. Sir ağda en güzeli. Beceremiyorsanız ağdacıya gitmenizi şiddetle tavsiye ederim :)
kızlar lazerde can yakıyor diye biliyorum: (
düğünümden önce kuaförde aldırdım ama canımdan can gitti resmen
1 hafta kendime gelemedim.
nasıl olacak bilmiyorum: (
bu bikini bölgesi hep dert oluyor başıma,adet dönemim biter bitmez bir de sir ağdayı deneyeceğim belki ona alışırım :26:
kızlar lazerde can yakıyor diye biliyorum: (
düğünümden önce kuaförde aldırdım ama canımdan can gitti resmen
1 hafta kendime gelemedim.
nasıl olacak bilmiyorum: (
bu bikini bölgesi hep dert oluyor başıma,adet dönemim biter bitmez bir de sir ağdayı deneyeceğim belki ona alışırım :26: