Bikini bölgesi epilasyonu için yardım

esrAhsm

Boy:1,66 *Başlangıç:74,2 *Güncel:63.1*Hedef:58
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2008
3.006
5.238
158
33
kızlar çok dertliyim çookkk yıllardır bikini bölgesini jilete vurmuş biri olaraktan bıkmış bulunmaktayım.! epilasyon aletiyle almayı düşünüyorum ama nasıl korkuyorum anlatamam. hem bacak arkaları hem bikini hem de afedersiniz popo arası çok acıcak bunu tahmin edebiliyorum ama bi yerden başlamam lazım. az da olsa acımı dindirecek önerilerde bulunur musunuz acaba biraz cesaretlendirir msiniz? çok ihtiyacım var gerçekten

lazere başla canım inan çok rahat edersin... canının çok acımaması ve korkunun azalması ameliyat eldiveni ile almayı deneyebilirisn. ben ameliyat eldiveniyle 3-4 kez almışımdır ağdadan ve epilasyon aletinden çok daha az acıyor ve korku olmuyor

epilasyonla tamamen alamazsın tüylerini canım ben ağdayı öneririm bi anlık acı oluyo biraz ama sonra cok rahat ediyosunn hatta ilk alım için kuaföre git göz acıp kapayıncaya kadar bişey kalmıyoo canı cok tatlı birisi olarak ben dayanıyosam sende dayanırsın epilasyon tüyleri inceltmiyo bide ağda baya inceltiyo

canım eldivenle ben de denemiştim ama çok zahmetli oluyo lazer epilasyona başlayamam öğrenciyim malum elime hiç para geçmiyo öyle vallahi gözümde büyüyo kendimden tiksinir oldum :S

canım ağda yapamam herhalde ben o bantı çekebilir miyim hiç bilmiyorum cesaretli biri değilimdir birden yapmak için. offf hangi ağda iyidir peki çamsakızı mı alsam sir alsam kendim yapabilir miyim bilemiyorum bi kere denemiştim yapış yapış oldu ve kılları çekmedi bile. belki de marka farkıdır

canım eldivenle ben de denemiştim ama çok zahmetli oluyo lazer epilasyona başlayamam öğrenciyim malum elime hiç para geçmiyo öyle vallahi gözümde büyüyo kendimden tiksinir oldum :S

canım o zaman arkadaşında dediği gibi kuaför yolunu tut sen. sıcak ağda yapıyorlar zaten oh ağda sıcacık sürülüyor bi rahatlama genişleme oluyor sende zaten 5 dkda bitiyor. korkma popo arası ve alt dudaklar hiç acımıyor sadece üst bölgede tam dudakların ayrım kısmnı acıyor okdr oda tek çekişte geçip gidicek ztn. bende yıllarca jilet kullanıp bi iki kez ağdaya gitmiş biri olarak söylüyorum korkulcak bişi yok rahat ol

tmm korkuyu da geçtim ama valla kuaföre gidip açamam kızzz ben oramıı :) çok çekingenimdir öyle konularda.kendim yapamaz mıyım ki acabaa

epilasyon aleti sevmiyorum ...tuyler cıkmaya baslayınca deriye yapısıyor:s en iyisi agra hemde azaltıyor geç cıkartıyor.. ..bencede ikl denelerde eldiven kullan sonra agraya geç zamanla daha azıcaktır..off ne bu kadınların cektıklerı erkeklerde hiç bu sorunlar yok

birkaç kere yaptır kuaföre tüylerin azalıp inceldiğinde kendinde yaparsınn şuanda jiletten tüylerin cok kalındırr kendin yapamazsın

tmm korkuyu da geçtim ama valla kuaföre gidip açamam kızzz ben oramıı :) çok çekingenimdir öyle konularda.kendim yapamaz mıyım ki acabaa

yok canım kendin yapamazsın ya o ağda kalır oranda öle çekmek çok zor ben denedim yok anam çekemedim :) kuaförde bende utanırım ama bi iki dk sora alışıyorsun merak etme. bu arada en iyisi sıcak ağda canım kazanda ısıtıp spatulayla sürdükleri varya o çok iyi. sir ağda tam almaz canının acıdığıyla kalırsın

yarabbimmm kafayı yicem vallaaa az kaldıı erkekler çok rahat yaa ohhhhh.ama kadınları da tertemiz isterler tabi acısını bilmiyolar

ne güzel anlatmışsın kız ağdacıya gidesim geldi vallayi
ama ben cesaret edemiyorum eevlenirken giderim belkii o da off eskiden ağda yapardım şimdi acı kat sayım mı azaldı anlamadım yaa:18:

of anam evet sir ağdayı sevmedim ben sıcak ağda iyidir. hangi marka olabilir peki canumcum

valla canım kenara her ay 150 tl atabiliceksen ben sana derimki lazere başla ağda acısını çekeceğine lazer acısını çek. bende öğrenciyim bu ay lazere başladım kol altı genital kendi paramla ödüyorum her ay 230 kenara atıyorum bazı aylar sıkışık olduğumda 50 de olsa kenara atarım annem üstünü tamamlar öyle anlaştık. mali durumunu gözden geçir bakalım istersen.banada öyle çok para gelmiyor zor geniçiniyorum ama lazerede hayır diyemedim

çekinme cnm onun işide hemmm ne tüylü kadınlar görmüştür kendini oyle ikna et:)

ahh ben ne zmandır ikna etmeye çalşıyorm kendımı ama hiç bi faliyet yok :) valla delircem bigün alcam ağdayı basıcam orama burama.caaaartttttt çekicem.valla delirmeyeyim yaparım :)gözüm görmez

Eldıvenle al demıs bazı arkadaslar eldıvenla bence alamazsın cok setlesmıstır jıletten epılatorle daha kolay alırsın sonra eldıvenle alırsın tuyler yumusadıktan sonra

ne güzel anlatmışsın kız ağdacıya gidesim geldi vallayi
ama ben cesaret edemiyorum eevlenirken giderim belkii o da off eskiden ağda yapardım şimdi acı kat sayım mı azaldı anlamadım yaa:18:

ay valla o sıcak ağdaya bayılıyorum canım ben böle bir rahatlık yok. yüzüm çıksada gitsem yeniden ağdaya

cnm bn şehirdışında okumuyorum kendı evimdeyım ailemle ama kredi kartı borçlarımı ödüyorum iştee kalmıyo para elimde.aile durumu da bu aralar pek uygun değil.ben de isterdim aslında başlamak lazere ama kısmett

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…