- Konu Sahibi umut_iklimi
bikini bölgenize ağda yaptımızda acaba ne kadar sürede çıkıyor tekrar tüyler tecrübe eden yada bilen var mı ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben eldivenle aldım ılk defa bir hafta oldu sanırım hala uzamadılar cok mutluyumm
yahu şu eldiveni çok merak ediyorum ama korkuyorumda...bn çamsakızı el ağdasıyla yapıyorum hormonlarımdamı bişey var nedir 2 hafta içinde alınacak kıvamdalar...vucudum tüğlü değildir mesela..bacaklarımı alayım cirlop gibi ama tek sorun bacaklarım 1 haftada çıkmaya başlıyor epilatörle alıyorum...koltuk altımıda epilatörle alıyorum ağda malum yaz gününde beklenmez 3 günde çıkıyor....ohaki ne oha tüğlerime...
yahu şu eldiveni çok merak ediyorum ama korkuyorumda...bn çamsakızı el ağdasıyla yapıyorum hormonlarımdamı bişey var nedir 2 hafta içinde alınacak kıvamdalar...vucudum tüğlü değildir mesela..bacaklarımı alayım cirlop gibi ama tek sorun bacaklarım 1 haftada çıkmaya başlıyor epilatörle alıyorum...koltuk altımıda epilatörle alıyorum ağda malum yaz gününde beklenmez 3 günde çıkıyor....ohaki ne oha tüğlerime...
Plastik alerjiniz yoksa eldivende kolay yöntem acısızda ama minikler alınamıyor
eldiven zaman alıyo o yuzden sadece bikini ve koltukaltı ıcın kullanıyorum ben.accıyo tabı ama uyusuyo sonra alısıyosun hadı dayan az kaldı dıyee dııye hayatta ulasamıyacagım yerllerı aldım bnde ılk kez denedım bır haftayı gectı ara ara cıkmıs cıkanlarda ıncecık .korkma dene hem batık riskide olmuyo tahriste etmıyo keske bastan bununla alsaymısım dıyorum
yok agdadan daha ıyı hem yapıs yapıs oluyo agda ıle yok bez bul agdayı ısıt cok ugrastırıyo.bu cok rahat ve temiz.kısalarıda aldım ben sıkıca tutup cekersen alabilrisin.evet benımde ustler seyrek altlar daha yogun ama eldıvenle oralarda alabildiim kadar alıyorum.bende burda gordum denedım eldivenı basta senın gibi tereddutlerim vardı suan cok memnunumhadi yaa o derece diyosun...ama eldiven için kılların uzun olması lazım dimi???? bir de bnmkiler aynı boyda uzamıyorlar..bitaraf maşallahken diğer taraf yeni baş vermiş oluo...bi kere düzelsin diye jiletle aldımki aynı anda çıksınlar ama ıııh düzelmedi....du bakalım alayımda şeyimde bi deneyeyim..ağdadan daha acıtmaz heralde...