kızlar , benim canım çok tatlıdır..:kedi: o yüzden bugüne kadar hep jilet kullandım.. ama burda okuduğum konu ve yorumlardan gaza geldim ve karar verdim artık jilet kullanmayıp ağdaya döneceğime ..geçen gün bacaklarımı aldım..hiç bi sorun yok. en önemli yer,bikini bölgesine geldi sıra.. küçük bi yeri denemek için yapayım dedim.bezi çekemedim acıdan..akannehir ağda olmazsa diye eldivende almıştım yanıma.. ama sürdüğüm yere bulaşan ağdayla çıplak elle çekmeyi denedim ve tüyler kopmaya başladı.. :1ninca: öyle öyle yarıya kadr yaptım.:teytey: ilk defa yaptığım için kanadı bi kaç yer.. dün de adet olduğum için devam etmedim.bugün bi baktım aldığım yerlerin kıl köklerinden sivilce çıkmış .demin bi baktım fazlalaşmışlar sanki..senağlama
sizce ilk yaptığımdan ötürü mü çıktılar.. ? mikrop falan kapmasın sakın. ilk defa orda sivilce çıkıyo yahu.korktum bi an öyle bi sürü sivilceyi görünce.pamukla sirke sürdüm,mikrobunu alsın diye ama bakalım.. böyle heryer sivilceyle kaplanıcaksa işim var.inşallah ilk aldığım içindir. mikrop kapmasından çok korkuyorm :gitme:
sizce ilk yaptığımdan ötürü mü çıktılar.. ? mikrop falan kapmasın sakın. ilk defa orda sivilce çıkıyo yahu.korktum bi an öyle bi sürü sivilceyi görünce.pamukla sirke sürdüm,mikrobunu alsın diye ama bakalım.. böyle heryer sivilceyle kaplanıcaksa işim var.inşallah ilk aldığım içindir. mikrop kapmasından çok korkuyorm :gitme: