• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bikini bölgemle başım dertte :((

kkebelekk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2010
46
0
36
Ankara
Selam öncelikle..Kızlar benim bikini bölgem acaip tüylü beyaz tenliyim ve kıllarım simsiyah ve çok önceleri hep jiletle aldıgım için arka tarafıma kadar çoğaldı ve göbeğimde de tüy var onları daha önce ağda ile aldım ama şimdi daha siyah ve çok çıktı erkek gibiyim aynı napıcam benn yardım edinn :14:

canım hazır sir ağda setleri var evde kendin yapabileceğin bikini bölgesi en zor olan bölge ama sir ağda ile almaya başlarsan zamanla azalacaktır tüylerin depilissimanın titanyum tablet ağdalarını kullanabilirsin bikini bölgesi için bu depilissimanın titanyum tablet ağdası hassas bölgeler için özel bir ağdaymış ben kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim

kelebek, sorunun çok büyük ama bir yerden ağdaya başlaman lazım jilete devam edersen iyice çıkılmaz hal alır. sana tavsiyem önce utanmayı falan bir kenara bırakıp 5-6 ay kadar 15 günde bir güzellik merkezinde aldırman. biraz azalttığın zaman da ağda ile kendin evde yaparsın. şu halinde kendin yapmaya kalkarsan başarısız olacağın için şevkin kırılır. sakın sen yapma. birde güz. merkezine gittiğinde tüyler çok uzun olmasın. bu kadar tavsiye edebileceğim

bende burada emla krem diye bişi duydum cnm ağda veya epilasyondan önce sürüyomuşsun acıyı hissetmemek için.bi lokal anestezik yani. bende ddaha hiç kullanmadım ama kullanmayı düşünüyorum istersen bi araştır sende bu emlayı

hazır ağda bantlarını ufak ufak kes onla almayı dene,acırsa emla krem kullan ben öyle yapmıştım, zaten 2-3 kere aldıktan sonra tüyler çok inceliyor ve azalıyor emlaya falan ihtiyaç kalmadan yarım saatte alıveriyorsun

en iyi çözüm sir ağda.tabii özel bölgeler için kalıp sir ideal. jilet sonrası çoğalan ve güçlenen tüylerle ancak bu yöntemle başa çıkabilirsin. kalıp ağda küçük miktarlarla yapılıyor.bu yüzden ideal.acı olayıda çok fazla değil....

5 sene jilet vurdum geçen ay aldırdım kuaförde bugün ikinci aldırışım gerçkten çok acıo ama rahatlıo insan kendini temiz hissedio(:

bende göbek için iğneli epilasyon öneririm.nedense lazer epilasyona bi türlü güvenemedim hep tekrardan kıllar çıkacakmış yada istediğim sonucu alamicakmışım gibi geliyor.bende bu nedenle beni çok rahatsız eden bazı bölgeler(yüz,göğüs ucu,göbek) iğneli epilasyon yaptırmayı tercih ettim

Back