- Konu Sahibi cansubeauty
-
evet canim haklisin, bakalim dün agda yaptim sonunda bagira bagira ama suan inan okadar rahatim ki cok iyi oldu bu :) bundan sonra bakalim artik bagira cagira bir sekilde olacak :)
ben evde şekerli limonlu limon tuzlu yapılan ağdayla denedim pudrada sürdüm.. hem çok canım yandı hemde bir aldığım yeri 3 seferde ancak aldım yinede olmadı işlemi yarıda bırakmak zorunda kaldım..(( birde genital bölge etleri ağdayla bir geliyor kopacak gibi tüylerse çok sert gelmiyor napabilirim ...?? kötü durumdayım
oh valla iyi etmişsinbak görceksin tüyleri köklendirmeden birkaç milim olunca tekrar al bu sefer daha az belki de hiç acımadığını ve kolayca kökleriyle beraber alındıklarını görceksin. tabi ki de alırken tüylerin çıkış yönüne çok dikkat et, yoksa kalın sert tüy oldukları için bunlar çıtır çıtır kırılır kökünden alınmazlar, sadece üstünden koptukları için de aldığın yöne göre yön değiştirirler, bu da aldatıcı olur ve hiç kökünden alamassın. bu arada nasıl aldın? tutam tutam mı aldın yoksa tamamen ağdayı yayıp mı aldın?
ben ağdayı yapamadım çok canım yandı acıyıda geçtim, aynı yeri 3 sefer almama rağmen çok sert tüyler gelmedi...( ağdaya tövbe ettim..
cımbızla kalınlarla birlikte bütün tüyleri tek tek al.. tekrar çıkınca bir kaç kez daha cımbızla al. sonra daha yumuşak çıkıyor ağdayı bir daha denersin o zaman. birden ağda denersen almaz.. canının acısıyla kalırsın.
saatler değil günler yetmez..:) cımbızla
tüyleri yumuşatması ve daha az acı verdiği için bir kaç kereliğine önermiştim canım..
her zaman cımbızla al demedim.. acıya dayanacağım diyorsan buyur ağda yap.
tatlım anladım.. ancak benim tüyler sayıca fazla ondan bitmez dedim:)))
tatlım ne cımbızı yaaa...cımbız komedı :))))
agdaya alıs ne yapıp et..bebek gıbı olur valla..hıc yapamam ölsem agda yapamam dıyen butun arkdslarıma unıversıtedeyken ısrarlarım sonucu hepsıne alıstırmıstım :)
alısınca 10 dk da bıtıyor...
tatlım ne cımbızı yaaa...cımbız komedı :))))
agdaya alıs ne yapıp et..bebek gıbı olur valla..hıc yapamam ölsem agda yapamam dıyen butun arkdslarıma unıversıtedeyken ısrarlarım sonucu hepsıne alıstırmıstım :)
alısınca 10 dk da bıtıyor...
o zaman gözünü karartacaksın canım. ağda en iyisi o bölge için. bir kere dayansan ikinci alışta bile farkettiğini göreceksin..:)
3 seferde gelmedi tüyler canım yanacağı kadar yandı ne 10 dk sı 2,5 saatde 4 de 1 i bitmedi..off ya tüyler:2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?