- Konu Sahibi cansubeauty
Biz temiz mis gibi hatunlarız arkadaşlar.Analarımızdan gördüğümüzle devam.Sir tabi şuanda en iisi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canim gecen makine almaya gittim, zar zor buldum bir baktim hep kadin-tras-aletleri, almanlar heryerlerine tras vuruyorlar :
Nası olmaz yaa
E napıyo bu alman kadınlar kıl tüy ortadamı geziyolar
yada full jiletmi
anaaa cok sasırdım bak simdii
Nası olmaz yaa
E napıyo bu alman kadınlar kıl tüy ortadamı geziyolar
yada full jiletmi
anaaa cok sasırdım bak simdii
Eğer ülkene gelme şansın olursa epilasyonda deneyebilirsin arkadaşım.
Tüy dokucu krem denesene
hem agrısız hem acısız
canım sır agdaların pembe olanını al yanı pudralı agda ondan yogunudr pudara dıger dupralı sır agdalara bakarak bırde ben agda yapmadan oncesebamed losyon kremi suruyorum ustunede bol bebe pudrası yarım saat beklıorum sonra baslıorum almaya alcagım yerıde once yıne pudralıyorum oyle alıorum pudra acıyı dındıro bırde agda bezını kucuk kucuk kes kucuk kucuk al acını hafıfletırsın alt tarafa geldıgındede cekmeden once elınle ger derım daha kolay alırsın germedıgın ıcınde canın cok acır
ağda yapamayan hangi türü olursa olsun yapamam sir yada değil farketmez
Seni en iyi ben anlıyorum sanırım genitale imkansız ağda vuramazdım bikere denemeye kalktık bas bas bağırdım yapıştırdığım gibi yıkadım
sen yine bacaklarını alıyormuşsun ben şuan bile bacaklarımı ağdayla bas bas bağırarak aldırıyorum kuaföre
senin tek çözümün var tüy dökücü vs.hepsibahane hele eldiven ne saçma bişey bence
sabaha kadar uğraşırsın tektek
ben lazer epilasyonla kurtuldum
lazere gitmeden önce emla krem sürdüm acıyı % 60 azaltıyor
biraz pahalı ama 6 kullanımlık sana 6 ay gider ve sonra bünyen ağdaya alışır
senin kurtarıcın kesinlikle emla krem