- Konu Sahibi cansubeauty
-
tatlım kullandığın ağda türü ne bilmiyorum ama sir ağda ile yaparsan daha kolay olur sanki bezle olduğu için rahat edersin ...
yok tatlım çamsakızı değil sir ağda al onun bezleride özel küçük parçalar halinde sürersen ve kıl yönünün tersine hızla tek hamle ile çekersen anlık bi acın olur sonra gecer , diğer ağda çok canını yakar
rica.bi sorun olursa özelden msj atarsın tatlım
Canım emla krem var bunun için uyuşukluk yapıyor.Ben henüz kullanmadım ama kullanan arkadaşların yorumları var forumda inceleyebilirsin.Tam senlik bişiii kaçırma derim
Off canim ya, allah kolaylik versin :18:
Ya birde bende almanyada yasiyorum sen sir ağdayi nerden temin ediyorsun ?
Yani neyazikki almanya agda konusunda pek gelismis degil sanki..
Camsakinizini nerden aliyordun canim ?
Tekrardan allah yardimcin olsun ..
elma kremi süper biseymis, ancak ben yurtdisinda kaliyoruminsallah burdaki bakkallarda bulabilirim yorumun icin cok tsklerr
of of sorma canim yaaa burada hic birsey yok, sen hangi sehirde yasiyorsun??
ben türk bakkalarindan aliyorum camsakizi aliyordum ama hicte iyi degil, simdi sir agda denemeye baslicam insallah , keske birde su EMLA kremini bulsam, uyusturuyormus offfff isim zor ya
canım emla kremini ya doktor yazar o şekilde alırsın yada eczanelerden alırsın bakkalda olmaz kızzzzbuarada bende aynı sorundan müzderabım eldivenle aldım bikere hiç acımadı ama o yukardaki birleşen kısım fenaa acıdı kanadı yaa ama sıktım dişimi aldım eldiven süper ama sen şu emlayı bi dene istersen doktoruna yazdır eczaneden al yada direkt git ezcaneye yakında evlenicen kız şimdiden başla bakıma tabi
canım almanyada niye yok böle şeyler yaaa napıyo bu almanlar peki neyle alıyolar ki
Eldivenle nasıl alıyorsunuz yahu.. :26üşünürken bile canım yanıyo sanki
canim gecen makine almaya gittim, zar zor buldum bir baktim hep kadin-tras-aletleri, almanlar heryerlerine tras vuruyorlar :
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?