• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bikini bölge temizligi - sert tüylerden biktim

prensess05

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2011
8.282
6
0
Almanya
kizlar yaridm edin.

ben bikini bölgemi önce jiletle aliyordum bikac senedir epilatörle aliyorum fakat arasinda hicbir fark göremedim hani derler ya epilatör kökünden alir diye bende öyle degil kökünden almiyor tüyleri.
jiletle aliyormusum gibi 2 gün sonra tüylerim tekrar cikiyor. ben rahatsiz oluyorum bu durumdan. ama epilatörümün degistirmeli kafasi var bitanesini bacaklarim icn kullaniyorum digerini özel bölgeme.
bacaklarim icin kullandigim "kafa"yi özel bölgemde denedim cok acidi dayanamadim birdaha yapmadim.

kökünden alinmasi icin bacaklarima kullandigim "kafayi" takip özel bölgemi sogutup tüylerimi alsam olurmu?
yoksa agda mi yapsam? tüylerim sert cikiyor istemiyorum öyle olmasini.
lütfen lazer demeyin cünkü lazer yaptirmak istemiyorum ilerde belki yaptirirm.

ağdaya başla bence.bende başladım . çok canım yanmıyor.acıya dayanıklıyım. sonuç güzel oluyor pürüzsüz oluyor.zamanlada azalır diye düşünüyorum inşş öylede olur

Ay dikkatimi çekti yazmadan geçemedim, konuyu açan prenses05 sonrasında yazan prenses06 ne hoş tevafuk olmuş :1: prenses 07 var mı o da devam ettirseydi ama ben bozdum :52:

tam lazer diyecektim ki sonra yaptırıcam yazmışsın :9:

o zaman en iyisi ağdaya başla canım en az 3-4 hafta rahat edersin ve tüylerin de incelir sert çıkmaz

ayıptır söylemesi benim de erkek gibi fışkırıyodu kıllarım çok siyah ve sertti ama 2 yıl ağdaya gittim, sonra da lazere başladım.. lazerde 4. seansımı yaptırdım ve artık kıllarım çok çok inceldi azaldı, kalanlara da kıl demeye bin şahit ister, incecik tüy hepsi...

maddi olanağı zorla cesaretini topla kökten kurtul lazerle yne de sen bilirsin :)

emmak kullan canm ağrıya dayanamıyosan eczanelerde satılıyor ama yumuşacık yapıyo hem kıl sert çıkmıyor jilet gibi,jileti hiç denemedim ama kullanan ark gördüm bacaklarında çok kötü yapıyo resmen,en iyisi ağda tabiki :)

lazer demeyin demişsin ama şimdilik bi kaç seans gidemiyosanda bir seans gitsen, tek seansta sert çıkanların nasıl tüye dönüştüğünü görürsün. en azından ondan sonra ağda ile temizlemen de çok daha kolay olur. 1 seans denemek istersen kontrol seansı olan bir yeri tercih etmeni öneririm.

Merhaba arkadaslar :3:
biraz gec gördüm kusura bakmayin :34:

ağdaya başla bence.bende başladım . çok canım yanmıyor.acıya dayanıklıyım. sonuç güzel oluyor pürüzsüz oluyor.zamanlada azalır diye düşünüyorum inşş öylede olur
agadaya basladim cnm ilk basta cok canim yaniyordu fakat simdi alistim ve aci hissetmiyorum okadar cok. ve gercekten de tüy gibi cikmaya basladilar :46: coook memnumum yani :34:

Ay dikkatimi çekti yazmadan geçemedim, konuyu açan prenses05 sonrasında yazan prenses06 ne hoş tevafuk olmuş :1: prenses 07 var mı o da devam ettirseydi ama ben bozdum :52:
:9::9::9::9: tesadüf olmus gercekten. prensesler topigi acabilirim demek :1:

tam lazer diyecektim ki sonra yaptırıcam yazmışsın :9:

o zaman en iyisi ağdaya başla canım en az 3-4 hafta rahat edersin ve tüylerin de incelir sert çıkmaz

ayıptır söylemesi benim de erkek gibi fışkırıyodu kıllarım çok siyah ve sertti ama 2 yıl ağdaya gittim, sonra da lazere başladım.. lazerde 4. seansımı yaptırdım ve artık kıllarım çok çok inceldi azaldı, kalanlara da kıl demeye bin şahit ister, incecik tüy hepsi...

maddi olanağı zorla cesaretini topla kökten kurtul lazerle yne de sen bilirsin :)
agdaya basladim cnm tüylerimde inceldi bayagi :16: biraz uzun daha tüylerimi almak ama elim alisinca cabu olur sanirim :1:

emmak kullan canm ağrıya dayanamıyosan eczanelerde satılıyor ama yumuşacık yapıyo hem kıl sert çıkmıyor jilet gibi,jileti hiç denemedim ama kullanan ark gördüm bacaklarında çok kötü yapıyo resmen,en iyisi ağda tabiki :)

bacaklarimi jiletle almiyordum hic direk epilatörla almaya basladim, sadece koltuk alti ve bikini bölgeme jilet vuruyordum :31:

epilatörla aynı jilet gibi tamam kokünden alıyor ama yine sert çıkartıyor ağda bantları dene bide onlarda güzel hem temiz :))

her zaman ağda yı tercih etmişimdir sdece hastanede yattığım sürece jilete başlamıştım ama neyseki benim tüylerim az ve kolay temizleniyorr yalnızz sir ağdayı bir türlü beceremedim çok zor geldi..

epilatörla aynı jilet gibi tamam kokünden alıyor ama yine sert çıkartıyor ağda bantları dene bide onlarda güzel hem temiz :))
bende aynen agda bantlarindan kullaniyorum :9:
koltuk altlarimdaki tüyler inceldi bayagi bir bikini bölgemdeki tüyler yavas yavas incelmeye basliyor :46:

her zaman ağda yı tercih etmişimdir sdece hastanede yattığım sürece jilete başlamıştım ama neyseki benim tüylerim az ve kolay temizleniyorr yalnızz sir ağdayı bir türlü beceremedim çok zor geldi..

sir agda ben kendimde yapamam heralde :26:

tüylerinin az olduguna sanslisin cnm :1:

Back