- 18 Mart 2021
- 11.871
- 63.801
- 548
Nevreste anketi yapicazAyyy ne anketi ne anketi![]()

Neverest
Nevresim
Nevreste anlayanalr

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nevreste anketi yapicazAyyy ne anketi ne anketi![]()
Yok canımYaaaanevos nick degistirme![]()
Tamam sana Pp bulucam tamam mıToplayamam efendim![]()
Seni başka isimle düşünemem nevoşumYok canım![]()
Yok canım istemez ben kendim bulurumTamam sana Pp bulucam tamam mı![]()
NevosbalıNevreste anketi yapicaz
Neverest
Nevresim
Nevreste anlayanalr![]()
Ancak kendi adımı yaparımSeni başka isimle düşünemem nevoşum![]()
Ağzımı açarsam ağzıma kürekle vursunlar
Ya kızım şuan yandaş kaybedemem trip atmanın sırası miYok canım istemez ben kendim bulurum
Sensiz olmazAğzımı açarsam ağzıma kürekle vursunlar![]()
Deme öyle deme bir oy hakkın var sonuçtaAğzımı açarsam ağzıma kürekle vursunlar![]()
Şu kadar çabayı 14 Mayıs'ta gösterseydin ikinci tura kalmayacaktık. Kocanla da küsmeyecektin:)))Deme öyle deme bir oy hakkın var sonuçta![]()
Onun için de 28 ini bekliyorumŞu kadar çabayı 14 Mayıs'ta göstersydin ikinci tura kalmayacaktık. Kocanla da küsmeyecektin:)))
Oyumu verdim daha ne istiyonYa kızım şuan yandaş kaybedemem trip atmanın sırası mi![]()
Yandas toplaOyumu verdim daha ne istiyon
Tanıdığım herkeş oyunu kullanmış zaten çağırdığım da maşalıya oy veriyoYandas topla![]()
Etiket yapiyom ama dönmediler beybiHadi kızım 3 kişi kaldı az daha gayret edin de kurtulalım su bataktan![]()
Orgutlenmemiz lazım hazır sandık basi bizizTanıdığım herkeş oyunu kullanmış zaten çağırdığım da maşalıya oy veriyo![]()
Onlar da bizi cagirirsa gitmeyiz kirazımEtiket yapiyom ama dönmediler beybi![]()