Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Görüyorsunuz ki hâlâ sizinleyim adamı bosayip iyice başına ekşimeyi düşünüyorumTabi ki kk![]()
Allah korusunGörüyorsunuz ki hâlâ sizinleyim adamı bosayip iyice başına ekşimeyi düşünüyorum![]()
Sen oyunu doğru yere kullandığın için sana güveniyorum nihalcimCemoos oyları açsanaKimin, nereye oy verdiğini görelim
![]()
Sonradan anket değiştirilmiyor. Başta açık yapmalıydıCemoos oyları açsanaKimin, nereye oy verdiğini görelim
![]()
Oda açamaz sistem uygun değilSen oyunu doğru yere kullandığın için sana güveniyorum nihalcim
Ama mune de acamadi sonuçları tek çare patron ona da söylemeye korkuyorum![]()
Ben bu anketi sıfırdan başlatamam nevos bu sefer buna gücüm yok böyle idare edin senin nicke gelince açık yaparım görürüz kim dost kim düşmanOda açamaz sistem uygun değil![]()
Yani idareten evet buldum ama tekrar değiştireceğimBulmuşsun![]()
Bende dostumu düşmanımı bileyimBen bu anketi sıfırdan başlatamam nevos bu sefer buna gücüm yok böyle idare edin senin nicke gelince açık yaparım görürüz kim dost kim düşman![]()
Su ankette 3 oy kaldı nevos bitsin hemen konuyu kapattirim senin nicke gecicem
Ayyy ne anketi ne anketiGit üye topla 3 oy daha alalım yeni ankete gecicez![]()
Toplayamam efendimGit üye topla 3 oy daha alalım yeni ankete gecicez![]()
Ben biraz daha düşüneyimSu ankette 3 oy kaldı nevos bitsin hemen konuyu kapattirim senin nicke gecicem![]()
Yaaaanevos nick degistirme
Sıra size gelecek kaçınAyyy ne anketi ne anketi![]()