- 28 Haziran 2011
- 62.161
- 155.897
- 898
İşte burdayım cemosum, aslında ilk açıldığında yazmıştım ama uykusuzluktan görmemiş olabilirsinMüşkül,kadir dogulu,masal seni hiç iyi görmüyorum zerros
Neyseki oy değiştirme hakkin yok![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İşte burdayım cemosum, aslında ilk açıldığında yazmıştım ama uykusuzluktan görmemiş olabilirsinMüşkül,kadir dogulu,masal seni hiç iyi görmüyorum zerros
Neyseki oy değiştirme hakkin yok![]()
Everest ile bağdaştırdın değil mi yoksa nicki doğru okuyorsunNeverest de bizden yana.![]()
Sen sonra benim için anket açHangi neverest umuyorum kiNevreste değildir
Nevresim
Neverest
Nevreste olarak guncelleyeyim bari anketi![]()
3 gündür kocamı görmüyorum ben kirazım azıcık idare etİşte burdayım cemosum, aslında ilk açıldığında yazmıştım ama uykusuzluktan görmemiş olabilirsin![]()
Bence de senin durum daha sıkıntıSen sonra benim için anket aç![]()
Ben 15 gündür görmüyorum ve daha uzun süre görmeyeceğim3 gündür kocamı görmüyorum ben kirazım azıcık idare et![]()
Ben Ayhan Işık tonuyla okumak istedim. Nevet hamfendi der gibi düşünün.Everest ile bağdaştırdın değil mi yoksa nicki doğru okuyorsun![]()
Fırın sıcak3 gündür kocamı görmüyorum ben kirazım azıcık idare et![]()
Abla biz aynı odadayiz senin yine haklı sebeplerin varBen 15 gündür görmüyorum ve daha uzun süre görmeyeceğimOndan mı bunlar hep
![]()
Benim şıklar çoğalıyorBen Ayhan Işık tonuyla okumak istedim. Nevet hamfendi der gibi düşünün.
Ya da beni düşünmeyin :)
Bu konu sahibi (ki kendisi saci'yle alalakalı biri de değil ama sürekli beni kötülüyor) bana takmış durumda. Malzeme vermek istemiyorum.
Şu koyu renkli kısmı da kendisi lütfen bir daha okusun![]()
Çok geç nevet efendim neverest saçı bey derken artık kk(kadınlar kulübü) tarihinde kazinacak adınBen Ayhan Işık tonuyla okumak istedim. Nevet hamfendi der gibi düşünün.
Ya da beni düşünmeyin :)
Bu konu sahibi (ki kendisi saci'yle alalakalı biri de değil ama sürekli beni kötülüyor) bana takmış durumda. Malzeme vermek istemiyorum.
Şu koyu renkli kısmı da kendisi lütfen bir daha okusun![]()
Yuuhhhh nasıl dayanıyorsunuzAbla biz aynı odadayiz senin yine haklı sebeplerin var![]()
Kurek yamuldu kirazım adam beni sildi yüzüme bakmıyor ya kk ya ben diyecek az kaldıFırın sıcak![]()
Umuyorum ki yanlış seçim yapacak biri degildir
İnşallah kaynanan size taşınır. Büyük beddua ettirdin bana.Çok geç nevet efendim neverest saçı bey derken artık kk(kadınlar kulübü) tarihinde kazinacak adın![]()
UmarımUmuyorum ki yanlış seçim yapacak biri degildir![]()
O adamın şarap çanağinaa haaaaaaKurek yamuldu kirazım adam beni sildi yüzüme bakmıyor ya kk ya ben diyecek az kaldı![]()
Tabi ki kkKurek yamuldu kirazım adam beni sildi yüzüme bakmıyor ya kk ya ben diyecek az kaldı![]()