- 24 Haziran 2015
- 40.061
- 155.031
- 598
Hiç bilmiyorum yaso bu utançla bir daha Aşk ı Memnu izlemeyem,haketmiyorumKukrişim matmazelim hadi ben izlemedim bilmiyorum, sen nasıl bilmezsin.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç bilmiyorum yaso bu utançla bir daha Aşk ı Memnu izlemeyem,haketmiyorumKukrişim matmazelim hadi ben izlemedim bilmiyorum, sen nasıl bilmezsin.![]()
Cıx ,olmuyor, maşalı saçı dışında her şey çok anlamsız, boşSaci aşkı,aşkı kocasının adı gibi düşün![]()
Hoş buldum papatya gelini benYeniden hoş geldin canım![]()
KK da savaş çıkacak patron ,koşKazen'e yazalım nick değişimi için![]()
Aşkom ya olmadı buCıx ,olmuyor, maşalı saçı dışında her şey çok anlamsız, boş![]()
Eyvahlar olsun, gerçekten miNeyse bu seferlik böyle olsun diğer anket konumuz Hürrem Sultan o zaman doğru anket açarım![]()
Acaba o ne düşünüyorKK da savaş çıkacak patron ,koş![]()
Goturun jennayi buradan yine wimin tarafında bu kadın yaCıx ,olmuyor, maşalı saçı dışında her şey çok anlamsız, boş![]()
Kendimi ikna edemiyorum aşkoAşkom ya olmadı bu![]()
Geceden beri 10 kez etiketledik dönüp bakmadı nevoss,patron bizi umursamadıAcaba o ne düşünüyor![]()
Evet bi 5 sene oldu nerdeyseNe zamandır yoktun![]()
Arkadaş ile çok sohbetim olmadı belki tanışsak bende ikna olurdumKendimi ikna edemiyorum aşkomaşa ,maşaaa
Giderim amaGoturun jennayi buradan yine wimin tarafında bu kadın ya![]()
DenedimArkadaş ile çok sohbetim olmadı belki tanışsak bende ikna olurdum![]()
Etiket kapalıGeceden beri 10 kez etiketledik dönüp bakmadı nevoss,patron bizi umursamadı![]()
Olmaz Hürrem Sultan & mahidevran Sultan anketi yapmadan gitmem ahshagsgjaEyvahlar olsun, gerçekten misite bu anketi bile kaldıramazken
bizi biraz kendinden mahrum bıraksan
![]()