- 25 Kasım 2014
- 2.795
- 21.382
- 508
Evet gördümBenim kendinden maşalı saçlarım var biliyor muydun![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet gördümBenim kendinden maşalı saçlarım var biliyor muydun![]()
Bu yine de benim tarafimda olmadığın gercegini değiştirmiyorEvet gördümBoncuk takmistim
Cok sevdigim bi arkadasima benziyorsun ayrica
![]()
Fikirler ayrilabilir, gonuller bir olsunBu yine de benim tarafimda olmadığın gercegini değiştirmiyor
Sen kazanırsan sürtünenlerin olmayan bebelerine cinsiyet tahmini yapıp isim bulmak zorunlu olsunTüm sürtünenleri oy vermeye davet ediyorum bundan sonra kimse size ters cevap veremeyecek sizi kadınlar kulübünün onu üyesi yapicam çıkın çıkın gelin fsgshjdnsnsb
Onu da yaparım ama sen isim bulma sen benim tarafımda değilsinSen kazanırsan sürtünenlerin olmayan bebelerine cinsiyet tahmini yapıp isim bulmak zorunlu olsun![]()
Zorunluyu cumle icinde kullanmayin gozunuzu seveyimSen kazanırsan sürtünenlerin olmayan bebelerine cinsiyet tahmini yapıp isim bulmak zorunlu olsun![]()
Taraf mi değiştirdin kızım yoksa kafan mı güzel agzbababbMaşalı kazanirsa maşalı saçımı profil resmi yapicam![]()
Yoo maşacıyım ben tarafim hep ayniTaraf mi değiştirdin kızım yoksa kafan mı güzel agzbababb
Askdlflflgş ayrımcılık ha vay beOnu da yaparım ama sen isim bulma sen benim tarafımda değilsin![]()
Karşı tarafın vaadi daha güçlü kabul edelimMaşalı kazanirsa maşalı saçımı profil resmi yapicam![]()
Vaad degil de anlik gaza gelme diyelimKarşı tarafın vaadi daha güçlü kabul edelim![]()
Yazdıktan sonra ben de bi şeyettim asdfghjkZorunluyu cumle icinde kullanmayin gozunuzu seveyim![]()
Aynen bu daha doğru tanım olduVaad degil de anlik gaza gelme diyelim![]()
Masalı mi maşalı mıBihterin masali taci diyodum ben![]()
Senden daha kötüsü var üzülme poncigimBihterin masali taci diyodum ben![]()
MasallMasalı mi maşalı mı