- 20 Ekim 2020
- 10.618
- 35.115
- 548
- 25
İzlemek istemedim.Nasıl başarabildin bunu? Ben televizyonda verilmediği zamanlarda telefondan izliyorum mutfakta yemek/bulaşıkla uğraşırken.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İzlemek istemedim.Nasıl başarabildin bunu? Ben televizyonda verilmediği zamanlarda telefondan izliyorum mutfakta yemek/bulaşıkla uğraşırken.![]()
Bundan sonra da izlemede zerre boşver benim işime yaradı artık gerisi möhim değilİzlemek istemedim.Belki biraz daha büyüyünce izlerim
![]()
Aaa kadının ne suçu varOnun fikri artık önemli değil gece onun yzuunden benim nickim elden gidiyorduhhhhh![]()
İzleme dersen izlerimBundan sonra da izlemede zerre boşver benim işime yaradı artık gerisi möhim değil![]()
Masali yapacağına bari masalı yazsaymis saci yazmış ya sacı bari yazsaymis kabul etmiyorumAaa kadının ne suçu var![]()
Dün vardı ama insan neden masalı okur diye yorum yazmadim tabi ki MAŞALI saçı diye okuyorum
AsldlflgşgşgşgMasali yapacağına bari masalı yazsaymis saci yazmış ya sacı bari yazsaymis kabul etmiyorum![]()
Biliyordum ama umut fakirin ekmeği bunu anlayamaz olamazsın dimi masal desen ne vardı sankiDün vardı ama insan neden masalı okur diye yorum yazmadim tabi ki MAŞALI saçı diye okuyorum![]()
Olmaz ya neden masal okuduğunuzu aklım idrak edemezkenBiliyordum ama umut fakirin ekmeği bunu anlayamaz olamazsın dimi masal desen ne vardı sanki![]()
Git burdan anladık sende süslüsün biz maşaya ihtiyaç duymuyoruz bunu anlayamazsınız sizOlmaz ya neden masal okuduğunuzu aklım idrak edemezken![]()
Ama bihter susluGit burdan anladık sende süslüsün biz maşaya ihtiyaç duymuyoruz bunu anlayamazsınız siz![]()
Çünkü saçın düz dimi maşa aklının hep bir kenarindaBi milyon kere izledim ask-i memnuyu "maşa" tabiki simdi acip bi daha izlicemcunku neden bi milyon bir kere olmasin
![]()
Biz değiliz biz doğuştan maşalı saçlarımızla ihtiyaç duymuyoruzAma bihter suslu![]()
Yazıldığı gibi okuyorduk işteOlmaz ya neden masal okuduğunuzu aklım idrak edemezken![]()
Nicki Bozuk kızın biz napalimYazıldığı gibi okuyorduk işte![]()
Valla izlemedim. Bi sonunda ölüyor onu biliyorumHiç mi Aşk-ı Memnu izlemediniz vicdansızlar Bihter’in saçı maşalıdır bunun lamı cimi yok![]()
Ne duz ne kivircik benim sacim kucuk cocugu olan anne saciÇünkü saçın düz dimi maşa aklının hep bir kenarinda
Bihteri bizde izledik ama aklımıza bile gelmiyor anlayamazsınız![]()