Allah razı olsunBoşuna mı topik açtım hep sizi dusundugumden![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah razı olsunBoşuna mı topik açtım hep sizi dusundugumden![]()
Anket sonuclansin,kaçalımHepimiz o bataktayız![]()
Geceden beri hayatım kaydı nedir senin gerçek dusunmeni engelleyen şeyÜff anketin ciddi olduğunu bileydim gerçek oy verirdim.![]()
Bir ay süreli yaptım anketi çok beklersiniz hepiniz burdasiniz artıkAnket sonuclansin,kaçalım![]()
Abla ben hadi normal değilim bunlara ne oluyor![]()
Bem diyetteyim ondan hemşireyi bende bilmiyorumCemoos ‘la
Hemsirecik ’i de hiç iyi görmüyorum, Cemoos açmış, hemsirecik ‘in sebebi ne onu da öğrenirsem toplu tedavi isteyeceğim
![]()
Bir ay süreli yaptım anketi çok beklersiniz hepiniz birdasiniz artık![]()
Bedava psikolojik tedavi var diye yapmış olabilirizCemoos ‘la
Hemsirecik ’i de hiç iyi görmüyorum, Cemoos açmış, hemsirecik ‘in sebebi ne onu da öğrenirsem toplu tedavi isteyeceğim
![]()
Sende bizim mekana gelirsen neden olmasınBir ay süreli yaptım anketi çok beklersiniz hepiniz burdasiniz artık![]()
Allah sifa versinBem diyetteyim ondan hemşireyi bende bilmiyorum![]()
Yahu görmüyor musunuz ankete katılanların yarısı bizden hemen yelkenleri indirmeyin muneye uymayın psikolojik şiddet uyguluyor agxhsjsjjsBedava psikolojik tedavi var diye yapmış olabiliriz![]()
Tavuk yemegi yapsin ,diyetSende bizim mekana gelirsen neden olmasın![]()
Umarım kaşınmıyoruzdurYahu görmüyor musunuz ankete katılanların yarışı bizden hemen yelkenleri indirmeyin muneye uymayın psikolojik şiddet uyguluyor agxhsjsjjs
Tavuk zaten diyettirTavuk yemegi yapsin ,diyet![]()
Diyet yemekleri yap bari nevoss çok zor durumdayım ahxhshjajxgSende bizim mekana gelirsen neden olmasın![]()
Bihter için hepsine değerHepiniz delirmişsiniz aşkım.![]()
Hepinize şifa olsun diye dua edeceğiz, masalcılar siziiYahu görmüyor musunuz ankete katılanların yarısı bizden hemen yelkenleri indirmeyin muneye uymayın psikolojik şiddet uyguluyor agxhsjsjjs