Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Umarim doğru oyu kullanmissindirAşkı memnuyu bilmem kaç yüz bin kere izlememe rağmen ben bile masal ı olarak okumuştumşuan aydım maşalı saçlar
![]()
Jenna16 sen nasıl okuyordun
![]()
Bir de açlık grevine git istersenNevos yanımızda sizde karşı taraftarısiniz diğer yöneticileri siz belirleyin isterseniz
Ne kadar tehtit etseniz de vazgeçmedim davamın arkasındayım baskılarıniza boyun egmiyorum![]()
Tamamdır, 1 müşahitimiz var artık,Aski memnuyu ezbere bilen bir kişi olarak maşa tarafının musahiti olmaya adayım![]()
Açım zaten abla 20 gündür diyetteyim yoksa bir masalın peşine düşmezdim miBir de açlık grevine git istersen![]()
Yes ,masala bastımUmarim doğru oyu kullanmissindir![]()
Allah iyiliğini versin, baştan desene açım diye, arkadaşlar dağılın cemoos halüsinasyon görüyorAçım zaten abla 20 gündür diyetteyim yoksa bir masalın peşine düşmezdim mi![]()
Gidip malzeme alana hak veresin geliyor gibi miYok ya, evdekilerden yapmaya calisiyoruz ama kal geldi artik![]()
Hadi ben açım diğerlerine ne oluyor artık onları sahipsiz bırakmam bizi ötekilestiremezsinizAllah iyiliğini versin, baştan desene açım diye, arkadaşlar dağılın cemoos halüsinasyon görüyor![]()
![]()
Maşalı diye okuyordum aretimAşkı memnuyu bilmem kaç yüz bin kere izlememe rağmen ben bile masal ı olarak okumuştumşuan aydım maşalı saçlar
![]()
Jenna16 sen nasıl okuyordun
![]()
Ay noluyo noluyo?
Kidin dismini JennaMaşalı diye okuyordum aretimBihter demek maşalı saç demek
![]()
İşte feraset, işte fazilet, işte cesaret işte fedakarlıkMaşalı diye okuyordum aretimBihter demek maşalı saç demek
![]()
Masalı kısmını yanlış anladınız da ,saci nasıl anlamadınız ki guzum?Kidin dismini Jenna![]()
Vay be ,kendimden utandım bir aşkı memnucu olarakMaşalı diye okuyordum aretimBihter demek maşalı saç demek
![]()
Kadınlar kulübü haklı mücadelemize hosgeldinnAy noluyo noluyo?
Diğerlerini anlayabilsem anlatacağım da hepiniz aynı halüsinasyonu mu görüyorsunuz acabaHadi ben açım diğerlerine ne oluyor artık onları sahipsiz bırakmam bizi ötekilestiremezsiniz![]()