Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bihter parfümünü kullananlar ya da kokusunu bilenler buraya
Very İrresistible ise eğer kokusu çok hoş ancak hiç kalıcı değil. Ben set olarak almıştım. Vücut şampuanı, vücut kremi ile birlikte. bi kişiden bile olumlu bişiy duymadım. Hatta kokusunu duyan oldu mu bilmiyorum.
Very İrresistible ise eğer kokusu çok hoş ancak hiç kalıcı değil. Ben set olarak almıştım. Vücut şampuanı, vücut kremi ile birlikte. bi kişiden bile olumlu bişiy duymadım. Hatta kokusunu duyan oldu mu bilmiyorum.
arkadaslar oylarınızı bekliyoruz hayır işi dilek çelik'i destekliceksiniz ve sonunda rep alcaksınız ama bu linke yazın oy verdim diye arkadaslarınızada söyleyin
Orjinalini internetten aldım çok çok beğendim Öyle aman aman bir koku değil, farklı da sayılmaz ama bana çok çekici geliyor. Akşam kullanmayı tercih ediyorum
gördüğüm en güzel parfüm şişesi bu parfümümdeydi.koyu kırmızı etrafı taşlı.benim burnuma anason ve çiçek kokusu birlikte geliyor.çok çarpıcı bi koku. bu çok kalıcı dedikleri parfüm bile bende hemen uçar ama bu üç dört saat kalmayı başardı.