• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bihter parfümünü kullananlar ya da kokusunu bilenler buraya

efsun_zeren

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2010
4.437
25
118
GEÇEN GÜN AÇIK PARFÜM ALMAYA GİTTİĞİMDE SATICI DEDİKİ BİHTER PARFÜMÜNÜ DENEDİNİZMİ DEDİ zemuszemus HANGİSİ DEDİM ŞU YASTIKTA KOKANMI?bayanssulusmile SIKTI FELAN ÖNCE ÇOOK AĞIR Bİ KOKUYDU AMA DURDUKCA GÜZELLEŞTİ ÇOOOK DİŞİİ Bİ KOKUUUU KULLANAN VARMIII?**

GEÇEN GÜN AÇIK PARFÜM ALMAYA GİTTİĞİMDE SATICI DEDİKİ BİHTER PARFÜMÜNÜ DENEDİNİZMİ DEDİ zemuszemus HANGİSİ DEDİM ŞU YASTIKTA KOKANMI?bayanssulusmile SIKTI FELAN ÖNCE ÇOOK AĞIR Bİ KOKUYDU AMA DURDUKCA GÜZELLEŞTİ ÇOOOK DİŞİİ Bİ KOKUUUU KULLANAN VARMIII?**

açık demişsin nerden aldın?

bihterin parfümünün markası Givenchy diye biliyorum..ben pek beğenmiyorum açıkçası, ağır bir kokusu var

Evet givenchy olması lazım..behlülün hediyesi..
Ama ben bihterin banyodaki aynasında avon incandescence görmüştüm hatta ablama haber vermiştim aa bak abla bihterde kullanıyomuş diye:jeyyar: bende de var o parfüm harika yani..

işte arkadaşlar behlüln bihtere aldığı parfüm :)
yalnız kokusunu bilmiyorum
10i9um0.jpg

ett ben biliorum açıkcası ben pek çekici bulmadım yalnız açık parfümerindeki bhterin ki degildi ben dp de denedim. gvency very irrestibleydi.ç. ama bhterin ki absolutely gvncyh irrestble...

Eşim bana yurtdışından almıştı her iki parfümün orijinalini. Givenchy Very Irrestible pembemsi olan, daha çok günlük kullanılabilir. Sürdüğüm zaman iş yerindekiler :"Sen yürüdükçe arkandan kokunu takip ediyoruz" diyorlar. İç açıcı, çekici ve temiz bir koku. Asla bıkmayacağım. Absolute Givenchy ise Bihter, Behlül'ün hediyesini açtığında parfüm şişesini gördüğümde : "Ben Bihter'den önce bu kokuyu kullanıyordum" diye düşündüm. naniknanik Absolute diğerine göre bir gece kokusu, daha ağır. Kışın kullanıma uygun. Ama durdukça güzelleşiyor. Kadınsı ve sıcak bir kokuya dönüşüyor. Bende pembe olan daha çabuk bitti. Absolute Givenchy ise yarılanmış olarak hala duruyor.

valla yukarıdaki resimde olan kokuyu bende sehora da denemiştim orjinal. çok ağır değil yazlık gündelik bir koku ama kalıcı değil gibi geldi bana

[COLOR="DarkRed"Givenchy'nin pembe kapaklı olan (adını unuttum şimdi)parfümü süper ama bunu bi kokladım çok ağır geldi bana [/COLOR]

ben kullandım çok beğenerek kullandım hem de... bir keresinde arkadaşımın biri sınav esnasında buram buram kokun geliyordu dedi :))) bir arkadaşımda erkek kokusu gibi dedi ama her şeye rağmen çok severek kullandığım bir kokudur tavsiye ederim çok kalıcı....

Back