Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
AnketBihter mi, Peyker mi, Nihal mi yoksa Elif mi daha güzel?
Elif en güzelii yaa bence,esmer evet ama noolmuş esmerse?bihterin makyajsız halini görünce kesinlikle elif diyorum.Bi de matmazele bayılıyorum kadın gözleriyle konuşuyor sanki ve katia nın da gerçekten baştançıkarıcı bir cazibesi var.gamyoncuiremsu
bence bihter basrol oldugu için ilgi çekiyor..onun rolunde elif oynasa görürdüm ben..hıcbır halıyle guzel bır kız degıl bıhter ..her oyuncunun bır kıyafetı var..oda basrol oyuncusu dıye en gozalıcı kıyafetlerı gıyıyor.. ama bıhter yerıne SIMDILERDE COK HOS BIR HATUN ÖZLEM YILDIZ olsa tam olurrrrrrrrrrr
bence güzel olmayıpta başrolü nasıl almış bu BİHTER ben anlamıyorum...bööööö gözleri kedi gibi bence...suratıda tabak gibi :roflol: kıvancın yanınada yakısmıyor benceeee...kıvanç ın yanına en cok FAHRİYE EVCEN yakışırdı dogrusu :):)