Bihhter Meme Estetiği Ameliyatı

Bihhterr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2010
12
0
Merhabalar bayanlar siteye yenı uye oldum .Ama neredeyse 2 yıldır sıkı takipçisiyim.Silikon buyukluklerı hakkında yazılanları hayretler içerisinde okudum .İnsanlar okadar küçük cc lerden sözedıyorlar ki boşu boşuna ameliyat olup canlarını acıtıyorlar.Neyse ben kendimi anlatayım 1,60 boyunda 58 kılo bır bayanım 2009 ağustos ayında ılk sılıkon amelıyatımı oldum 360cc yuvarlak sılıkon koyuldu tabi ilk amelıyat oldugu için göğüslerim aşırı derecede şişmişti hatta ilk sargılar açıldığında çok büyük olmuşlar diye pişman olmuştum.3 ay sonra küçüldüler ve sanki aşağı doğru sarktılar sanki hiç silikon yok gibi oldu birde yuvarlak olduğu için göğsümün şekli yayvan bir şekil aldı ve ben bunu daha fazla taşımak istemedım.Doktorumla konuşup hemen 2. ameliyata karar verdım 2.de 435cc hıgh profıl silikon koyuldu.Bir hafta sonra sargılar açıldı 2. amelıyat daha kolay olduğu için göğsüm şişmedi doğal haldeydiler ve görüntü gayet iyiydi .Fakat 2. haftada dikişim yırtıldı ve silikon kaydı yine ameliyat olmam gerekti son anda eşimin yoğun isteği üzerine boyutta tekrar değişiklik oldu ve535cc hıgh profil silikon koyuldu tabi doktorum bu istek üzerine çok şaşırdı daha önce hiç bukadar bük silikon koymamış ama gayet yerınde ve güzel oldu.Şu anda 75 D SÜTYEN kullanıyorum hayal edın bakalım sizce boyut nasıl

boyun ve kılona gore cok kocamandır heralde ama bı o kadarda seksı duruyolardır ben 500 cc gormustum doktorumun yaptıgı ama o bayanın gogus kafesı dar oldugu ıcın cok dogal durmamıs senı cok merak ettım sımdı..
resım gonderme ımkanın varmı?varsa rıca edebılımıyım

Çok geçmiş olsun Eşin İstemiş ve Sende Rahatsan O Büyüklükle Mesele Yok Bende Görmek İsterim resim Gönderebilirmisin

benim silikonlarımın 2 katı nerdeyse.. bende ekonomik acıdan fırsat buldugum ilk zamanda degiştircem 300cc takıldı bana ama zamanla o kadar küçüldü ki bu kez en az 450cc olcak taktırcagım.. ilk amelyt kadar zor gecmemiştir sanırım??

İkinci ameliyat ilkine göre daha rahattı şişme olmadı ağrıda çok fazla olmuyor daha çabuk toparladım.Eğer 2. yi düşünüyorsanız fazla endişelenmeyin derim

ben de hiç bu kadar büyüğünü duymamıştım... demekki küçülebiliyor sonradan
ama 75d garip bi ölçü gibi o boyuta göre

evet ya Bende 75 C oldum 1 ay Önce Büyüttüm Ondan Öncesinde 75 b İdim Görmek İstiyorum Güzelim Seni Gerçekten Mailin varmı

Biliyorum hepınız benı görmek istiyorsunuz ama malesef resim gönderemiyorum eşim istemiyor belki ilerleyen zamanda olabilir.Benım göğüs dokum geniş olduğu için 535 cc hıç abartılı değil gayet doğal duruyor.Sutyen olçüsünde de 75 sırt ölçüsü, göğüs ölçüsü D cup yani.Yazın bikini giydiğimde bile dikkat çekmiyor .Sadace normal kadınlara göre bıraz daha buyuk ve dık olduğu için dikkat çekebilr.Yakın çevrem bile anlayamadı ,bazen sen sankı kılo aldın gıbı dıyorlar ,bende hemen evet evet kılo aldım dıyorum okadar.İnsanın beli ince olupta göğsünün dolgun oluşu çok seksi oluyor.Benım tavsıyem, tabi herkesin vücut yapısı farklıdır ama 400 cc nin altında taktırmayın boşu boşuna para harcayıp acı çekmeyin. Yoksa ben gıbı 3 defa amelıyat olmak zorunda kalırsınız.

yok yok 535 hiç bana göre değil imkanı yokk..boyun ve kilon abartı değil normal hani dev gibi olursun da ok derim göğüs kafesi desem bu boy ve kıloda insanın kafesi nekadar buyuk olablr die düşünüorum..demekki insanların biraz da kişisel tercihleri özel zevkleri..kendini mutlu hissetmen çok önemli tabi gerisi hikaye güle güle kullan :KK66:

Yaaa...Evet arkadaşlar,yanlış biliyorsunuz...75,80,85, gibi ölçülerimiz aslında meme altından ölçülen ölçüdür,yani sırt ölçüsü....A cup,B cup,C cup dedigimiz ölçülerde meme kabını ,büyüklügünün ölçüsüdür.Girin googledan sütyen ölçüsü nasıl alınıra...oradan daha detaylı ögrenebilirsiniz.Malesef birçok türk kadını yanlış ölçüde sütyen kullanıyorlar...

büyük taktırın diyerek, insanları bu şekilde yönlenrimek doğru olma bence. ben 290 cc taktırdım mesela şu an acayip büyük geliyor bana,170 cm 50 kg. yum. ama göğüs kafesim şu an 68-69 yani 75 bile değil. herkesin vucut yapısı ve zevkleri farklı. yani operasyon öncesi herkes silikonu sütyeninin ve kazağının altında denesin öle yaptırsın en basiti bu. yoksa 2. operasyonda kalır hep aklınız

535 cc sağda 535 cc solda Ways be Çok Büyük Ağarlık taşımak ta 1 İş Yani bu tamı Tamına Yarım Litre Su yada Sıvı Demek Boyunuz Ve Kilonuz Uygun ama Sizin Bihter Hanım Zayıf değilsiniz bence size iyi olmuştur Bana Asla Olmazdı Örneğin Güle Güle Kullanın....

gittiğim bir doktor,ne kadar büyük silikon = o kadar ağırlık = o kadar sarkma demişti.açıksası sadece büyük olsun istersek ilerisinde çok hüsran yaşayabiliriz.Vücudumuzla mümkün olduğunca orantılı olması daha güzel.tabiki benim de zevkim büyük göğüs ama sarkma ihtimalini düşündükçe vazgeçiyorum hep.sarkık bir vücut istemem.her zaman fit olmak isterim

X