Merhabalar bayanlar siteye yenı uye oldum .Ama neredeyse 2 yıldır sıkı takipçisiyim.Silikon buyukluklerı hakkında yazılanları hayretler içerisinde okudum .İnsanlar okadar küçük cc lerden sözedıyorlar ki boşu boşuna ameliyat olup canlarını acıtıyorlar.Neyse ben kendimi anlatayım 1,60 boyunda 58 kılo bır bayanım 2009 ağustos ayında ılk sılıkon amelıyatımı oldum 360cc yuvarlak sılıkon koyuldu tabi ilk amelıyat oldugu için göğüslerim aşırı derecede şişmişti hatta ilk sargılar açıldığında çok büyük olmuşlar diye pişman olmuştum.3 ay sonra küçüldüler ve sanki aşağı doğru sarktılar sanki hiç silikon yok gibi oldu birde yuvarlak olduğu için göğsümün şekli yayvan bir şekil aldı ve ben bunu daha fazla taşımak istemedım.Doktorumla konuşup hemen 2. ameliyata karar verdım 2.de 435cc hıgh profıl silikon koyuldu.Bir hafta sonra sargılar açıldı 2. amelıyat daha kolay olduğu için göğsüm şişmedi doğal haldeydiler ve görüntü gayet iyiydi .Fakat 2. haftada dikişim yırtıldı ve silikon kaydı yine ameliyat olmam gerekti son anda eşimin yoğun isteği üzerine boyutta tekrar değişiklik oldu ve535cc hıgh profil silikon koyuldu tabi doktorum bu istek üzerine çok şaşırdı daha önce hiç bukadar bük silikon koymamış ama gayet yerınde ve güzel oldu.Şu anda 75 D SÜTYEN kullanıyorum hayal edın bakalım sizce boyut nasıl