• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bihhter Meme Estetiği Ameliyatı

canım sen cok panık olmussun bu kadar doktora gıdıyosun ve daha fazla kafan kkarısıyo..protez sarksa bıle ılerde kıı yag dokusu degıl kılo alıp vermeyle sarksın ve sarkarsada cok az sarkar ..bununnda tedavısı var ve sılıkonu cıkarmadan dıklestırme yapabılıyolar..sen azcık rahat ol ve karar ver bır doktorda amelıyatını ol cunku senın her konustugun doktor daha fazla kafanı karıstırıyo..gorustuklerının ıcınden ıcıne en fazla sınene gıt amelıyat ol..ben amelıyat oldugumda bu sıtede doktorumun ısmıne hıc denk gelmedım ama gorustugum tek doktordu ve cok sempatıkte benım ne ıstedıgımıde anladı ve ıstedıgım gıbıde yaptıı..ben vucudumun alabıldıgı kadar buyuk ıstedım cunku bu protezler ole aman aman kocaman degılller..mesela zeynebın 325 cc benden daha buyuk duruyo buda tamamen bızım vucut yapımızla alakaalı..ben yapılı bırıyım bende 375 guzel durdu sen cook zayıfsın sende de 325 belkı guzel duracak..kucucukte yaptırma sonucunda aglarsın mutsuz olursuunn..benden solemesıı..

Birde şöyle bir konu varki...dün gece uyumadan önce aklıma geldi :1: mesela kas altına koyulan protez kas altında kaldıgı için..yani orda sıkışıyor dimi,kesinlikle orda yırtılıpta kasın altından çıkamaz?? öyle degilmi??Bu durumda sarkma gibi bir olayda gerçekleşemez yani..ama meme dokusu sarkar o zamanda tuhaf bir görüntü ortaya çıkmazmı?peki kas üstü oldugunda,meme dokusu sarktıgında,dokunun altındaki silikonda ona agırlık yapıp sarkarsa...ay çok kötü olur bu ya..Bide bence protez küçükte olsa,büyükte olsa sarkma olursa,ki bu sarkamnın olması için,ciddi bir şekilde kilo alıp verme,yada çocuk emzirme gibi sorunlar olması gerekiyor,her halükarda sarkar.Onun için bence silikon ameliyatlarından sonra ciddi bir biçimde vücudumuza bakmamız,spor yapmamız ve çok fazla kilo alıp verme gibi şeylerden dikkat etmemiz gerekiyor.Çünkü düşünsenize görüntü çok kötü bir hale gelicektir,yani daha sonrasında tekrar bir operasyon gerekicektir,meme dikleştirme,protez büyütme gibi...Ben şahsen silikon ameliyatından sonra tekrar ikinci bir ameliyatı olmak istemem,kimsede istemez tabiki..İz olayı daha fazla olacak,daha fazla bir mutsuzluk yaşanacak,belkide keşke hiç olmasaydım denilecek..Allah korusun.Allah hiç kimsyi pişman etmesin,bu konu hem psikolojimizi,hemde bütçemizi sarsar.Evet arkadaşlar...Yorumlarınnızı alalım...Bu konuda yanlış düşündügüm bir yer varmı sizce??

evet canım ya . çok panik oldum. panik olduğum kadar da kararsızım.cünkü uzmanlarımızın hakkını yemek gibi olmasın ama , doğruyu söylemek gerekirse hiçbiri içimdeki kuşkuları yok edemedi.yani düşünsenize,ben büyük göğüs istiyorum ama bana derin almaz gibi cvplar alıyorum.ilk seferde büyük ve doğal göğüslerim olamıcak mı yani diye düşünüp üzülüyorum.büyükten kastım da,meme çevremin 85 cm kadar olması.bunun için bile bana umut veremiyor doktorlar.

evet canım ya . çok panik oldum. panik olduğum kadar da kararsızım.cünkü uzmanlarımızın hakkını yemek gibi olmasın ama , doğruyu söylemek gerekirse hiçbiri içimdeki kuşkuları yok edemedi.yani düşünsenize,ben büyük göğüs istiyorum ama bana derin almaz gibi cvplar alıyorum.ilk seferde büyük ve doğal göğüslerim olamıcak mı yani diye düşünüp üzülüyorum.büyükten kastım da,meme çevremin 85 cm kadar olması.bunun için bile bana umut veremiyor doktorlar.

bence en önemli kısım doktor secimi.. için rahat olmalı her konuda.. cok fazla doktor var bu operasyonu yapan,işte bu diyene kadar arastrmalısın.. doktorlar olabildigince küçük silikon takmak istiyolar ama zamnla cok ciddi anlamda küçülme olacak bunu gözardı etmemeleri lazım.. sonucta gögüs olmadıgı için yaptırıyoruz ve yaptırdıgımıza degmeli.. :34:

bence en önemli kısım doktor secimi.. için rahat olmalı her konuda.. cok fazla doktor var bu operasyonu yapan,işte bu diyene kadar arastrmalısın.. doktorlar olabildigince küçük silikon takmak istiyolar ama zamnla cok ciddi anlamda küçülme olacak bunu gözardı etmemeleri lazım.. sonucta gögüs olmadıgı için yaptırıyoruz ve yaptırdıgımıza degmeli.. :34:

Katılıyorum.Olmuşken kesinlikle büyük olmalı.Biz bu ameliyatı büyütmek için yaptırıyoruz.Ben 80 b cup çamaşır kullanıyorum.Doktora gittigimde doktorlar ooo iyi gögüslerin var,çok az büyütsek yeter diyorlar,ben açıkcası çok az büyümesini istemiyorum.Mesela d cup olsa yeter bana..Ama haklısın doktorlar her zaman küçük protezden yana.Benim arkadaşım meme küçültme ameliyatı olmuştu,gögüsleri ameliyattan sonra bomba gibiydi,aradan 1 sene geçti şimdi küçüldüler ve sarkmış bir görüntü var,hiç hoş durmuyor yani.Ameliyat doktorunu iyi seçmek lazım ve istedigimiz ölçü konusunda anlaşılırsada süper bir sonuç olur bence.

bende 2. amelıyatımı olmayı dusunuyorum,ilkinin sonucundan memnun degılım ıstedıgım kadar buyuk olmadılar ama,2.amelıyattan sonra dıkıslerım acıldı dedın korktum acıkcası :(((

Merhaba

Konu başlığınız yeni düzenlemeye uygun olarak değiştirildi. Kendi konunuzun linkini doktorunuzun ana konusuna kopyalayabilirsiniz.

Güzel paylaşımlar dilerim..

evet anlamadığım bir şekilde doktorlar hep küçük protezden yana. parasını biz veriyoruz yani neden yapmak istemiyorlar ki :))

Back