Saç Şekillendiriciler Bigudi çeşitleri resımleriyle

Caulfield-

Guru
Kayıtlı Üye
31 Mart 2008
8.769
1.121
373
KIZLAR BEN BI TURLU BIGUDI ISINI BECEREMIYORUM,NEDENINI ANLAMADIM,BIRAZ FON KULLANIP AZ MIKTAR SPREY SIKTIKTAN SONRA BIGUDIYE SARIYORM AMA ISTEDIGIM O DOGAL IRI DALGALARA ULASAMIYORUM,ACABA BIGUDININ TURUDE BUNA ETKENMI YARDIMCI OLURSANIZ SEWINIRM KIZLAR:1hug:

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben sünger bigudileri kullandim canim spreyle destekleyi kısa süre kullanınca fazla kivircik olmadan dalga veriyor.Ama diger arkadaslarin fikrinede danismanda fayda var.

arkadaşLar bende yapışkanLı bigudi var bi TürLü kuLLanmayı beceremiyorum nerde yanLış yapıyorum anLamıyorum da fisfisfis

biLen varsa yardımcı oLabiLir mi?

saçlarınızı kuru değil nemli sarın ve kalın bigudiyle sarın 2 saat bekletip çözdükten sonra saç spryi sıkın bu sefer beğeniceğinizden eminim :)

bende yapamıyorumm cidden.saçlarım belime kadar ve iri iri dalgalar istiyorum.
maşa almadan önce bigudiyi denemek için aldım..

bide bigudinin çapı 4,5 cm.yeterli mi sizce?????

bende yapamıyorum ya kafamın tepesinde abartılı bir eşkilde kıvırcık duruor yada hiç tutmuyor maalesef...

bende bigudi aldım içleri su dolu, sıcak suda bekletin sonra saçınıza sarın diyor ama kuru saça mı sarıcam? bu zamana kadar hiçbir zaman bigudi yapmayı beceremedim, hep saçım dümdüz çıktı köpük falan sürmeme rağmen.. ya da saçımın bir kısmı düz bir kısmı dalgalı oluyor çirkin görünüyor anlamadım gitti neyi yanlış yapıyorum??

kizlar bende cirtcirtli bigudilerden var yapiskanli kullanamiyom sac islakmi olcak fönlümü kullanan varssa ayrintili bi sekilde yazarmi lütfen cok ihtiyacim var 6aydir evde durular kullanamiyorum cvp

arkadaslar hangi bigudi daha ii sizce sünger mi yapiskanli mi yoksa silindir seklinde olanlar mi bn kullanmasini beceremiyorum sanirim biraz acarsaniz sevinirim simdiden tesekkürler .....saygilarrrrbuyrunnnnnnnnn

canım banyodan çıktıktan sonra saçların nemliyken ortadan ikiye ayır önce sol taraftan ve en alttan başla

eline köpük sık hafif köpükle saçlarını sonra sarmaya başla gece yat sabah kalktığında aç

öne at saçlarını ve elinle dağıt sağa sola sonra birde öne arkaya kaydirigubbakcemile3

işlem tamamdır cokacimcoook

ben gece tokayla bile uyuyamam ki.. bugidiyle uyuyabiliyormsun?? :uhm:

arkadaslar hangi bigudi daha ii sizce sünger mi yapiskanli mi yoksa silindir seklinde olanlar mi bn kullanmasini beceremiyorum sanirim biraz acarsaniz sevinirim simdiden tesekkürler .....saygilarrrrbuyrunnnnnnnnn

ben şimdiye kadar en çok sosis bigudileri sevdim,hem sarmak çok kolay, hem de açmak. yapışkanlıyı yaptığınıza değmez çünkü hem saçlara çok takılıyo, yoluyo resmen,hem de klipsle fln tutturmak gerekiyor gene. açarken de tiftikleniyor saç.
sünger de ortadaki çubuk ince olduğu için kuzu gibi kıvırcık yapıo insanı.ve dıştaki klipe saçı sığdırmak için ince sarmak gerekiyo.
sulu aldım,kullanamadım, dışarı çıkmadan 2 saat kadar önce sarıp bekletmek gerekiyo saçı, ama ben tutturamadım maalesef,hem de dıştaki kafesler saçımı zaptedemedi, çok ince sarmak gerekiyo sığdırmak için saçı, onunla da ben uğraşamam,çok gür saçlarım.

sosisin avantajı istediğiniz miktardaki saçı sarabilmeniz,ince ince sarmaya gerek yok, ve sosisler genelde kalın olduğu için kuzu gibi de olmazsınız. ve sarmadan önce saça uygun şekillendiriciyi sürüp saçı kendi etrafında dolayıp,yani büküp sosise o şeklide sararsanız değişik ve harika bi model elde edersiniz.

yapışkanlı,yani cırt cırtlı bigudileri de hareketli fön için kullanabilirsiniz. fönlediğiniz tutamı uçtan başlayarak yarıya kadar dışa doğru sararsanız bigudiye dışa dönük olur uçları. kahkülleri de gene dışa doğru sararsanız pek bi havalı oluyo, gülşen bubikoğlu saçı gibikaydirigubbakcemile3

sosis bigudileri hiç denemedim ama deneyecegim teşekkürler

bence gerçekten kullanışlı sosis bigudiler, özellikle de uzun ve gür saçlılar için, saçtan çıkarmak da çok kolay, o yüzden saç bozulmuyor çıkarırken. fakat çok dayanıklı olmuyo sosisler maalesef içindeki teller dıştaki köpük malzemeyi yırtıp dışarı çıkıyor bi kaç kullanımda. bu ayrıntıyı da söyleyeyim de günah benden gitsina.s.

ya bnm saçlarm da çokkkk gür ve baya uzun bnde bi ara maşa alıcktm ama vazgectm şmdide bigudi almak istyrm budapest in açıklamalrından snra: ))
ama bn nerde bulablırım bu sosisli bigudilerı birde fiyatını yazarsanz çook memnun olurum şmdiden tesekkurler: )

cnm bulunduğun yerde mutlaka 1 milyoncular vardır değil mi,onlarda olur büyük ihtimalle. çok ucuz oluolar, bi paker içinde 8 tanesi 2 lira fln:) ilk önce ucuzundan al, bikaç kez kullanabilirsin, hemen parçalanmıolar korkma:) bi dene, kullanışlı olacaksa senin için bi dahaki sefere daha kalitelisini alırsın.
maşa belki daha pratik olur, sonuçta tek işlemde hallediosun, saçın hazır oluo,bigudiyi sarıyosun, sabah açıosun fln, biraz daha uzun süre alıo. ama maşa ve düzleştiriciler saçı uzun vadede çok yıpratıyo. bigudide o risk yok

tmm cnm çook saol önce o ucuzlarda alıım bi denım olursa kalıtelıye gecerm ya bde maşa brz pahalı bn brz daha makul bi şklde halletmek istyrm: ):):)
o yuzden bıgudi isteyrm

kesinlikle katılıorum sacınıöne atıp dağıtırsan kabarık, iri dişli bi tarakla tararsan ise normal derecede kabarık oluor kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…