- 8 Temmuz 2014
- 3.364
- 3.417
Aynen sonra baktım ki şirine koca şirinköyü idare ediyor ben de cozurttumhep o beni yoldan çıkardı yoksa gayet temiz bi kızdım
dur hele bakalım daha 6. sayfadayım
tatildeydim kız
Ben masumumYeminle adimiz cikicak 4-5 kadin toplanmkslar turlu fantazilerini ortaya saciyolar diye.anaaam neler biriktirmis neler tutmussunuz icinizde.hadi lily hepinizi ilacladi sapik cikti kiz sizde dunden razisiniz ya.bassimizaaa gelenleer
Zorla yoldan cikartiyorsunuz insani
Aynen sonra baktım ki şirine koca şirinköyü idare ediyor ben de cozurttum
Vermiycem vermiycem benim değil mi vermiycemZorla yoldan cikartiyorsunuz insaniben ki10 senedir evli bakire bir hatunum o derece namusluyum
Bikinili foto atsaydın bari gözümüz gönlümüz açılırdı
Yaw zaten vermezsen verme bize milletimiz yeteeer!Vermiycem vermiycem benim değil mi vermiycem
Herkes bana aşıkbizim ne eksiğimiz var şirineden
Aynen. Kuruyup gitsede vermiycemVermiycem vermiycem benim değil mi vermiycem
Hahahahhh yok parmaklarının arasını yan profil istiyoruz just ne göbeği çok merak ediyorum parmağını yan profildenniye göbeğimi mi görceniz
Hahahhaa çalı ne kız allah senııAynen. Kuruyup gitsede vermiycem10 tane seyim olsa çalıya takar yirtarim yine de vermem
Alem bana,ben sana liloommHerkes bana aşık
niye göbeğimi mi görceniz
Zorla yoldan cikartiyorsunuz insaniben ki10 senedir evli bakire bir hatunum o derece namusluyum
Hiçç yani hele benn evlenmeden aslaZorla yoldan cikartiyorsunuz insaniben ki10 senedir evli bakire bir hatunum o derece namusluyum
Aha el fetişisti çıktı buHahahahhh yok parmaklarının arasını yan profil istiyoruz just ne göbeği çok merak ediyorum parmağını yan profilden