- 3 Aralık 2011
- 10.447
- 12.578
heeee,o zaman iyi,sevgili pozu vermişsn bnm suçum yok..
tüm aile reklam oldu yalnız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
heeee,o zaman iyi,sevgili pozu vermişsn bnm suçum yok..
MissHavisham ın lakabı,çok geri kaldın just çoooooook.
ne var cool bence abin,o duruş o endam.tüm aile reklam oldu yalnız
içimi boşaltıyorum buraya ben...Of gelince okucam artik napalim bidi bidi konusmussunuz ben bu kadar tutcagini dusunmemistim ban yemiyek diye oylesine actiydim
ne var cool bence abin,o duruş o endam.
helganın aşkından face açıcam birazdan.beni bi güzellik eklediiiii bknz MissHavisham
içimi boşaltıyorum buraya ben...
misilleme olarak sevgilimn komikli fotosunu atabilrm,uyurken çekerim,yaparım..çevir kazı yanmasın
bdv de türkiye siyaset gündeminde çirkefleşmekten iyidir.Bosalt anacim
misilleme olarak sevgilimn komikli fotosunu atabilrm,uyurken çekerim,yaparım..
yaa benim bir stalkerım vardı tehdit derecesinde bela oldu kapkaç tarzı bi olay yaşadım onla,tırstım kapadım.Velvette gerçek ismimi buraya yazmaya güven, özveri ve tecrübem yetmeyince, kendime bu ismi layık gördüm just
4justice
breakingbadd facein nasıl olamaz yeaa tamam sana da resim atayım o zaman, 4justice hangisini atayım sen seç
dur daha uyudu mu emin değilim.bekliyoruzzzzzzzzz
facete güzel kız buldum mu dayanamam eklerimbeni bi güzellik eklediiiii bknz MissHavisham
Velvette gerçek ismimi buraya yazmaya güven, özveri ve tecrübem yetmeyince, kendime bu ismi layık gördüm just
4justice
breakingbadd facein nasıl olamaz yeaa tamam sana da resim atayım o zaman, 4justice hangisini atayım sen seç
utandım ya laenişte beyle olan fotoda gözlerinin içisi gülüyor çoghh hoşş
yaa benim bir stalkerım vardı tehdit derecesinde bela oldu kapkaç tarzı bi olay yaşadım onla,tırstım kapadım.