- 25 Ekim 2012
- 1.432
- 640
ben sohbete gelıcektım ama sonraya kaldı bir uyuyım artık yazayım da gelirim sonra diye haber verdım
Rezervasyonunuz alınmıştır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben sohbete gelıcektım ama sonraya kaldı bir uyuyım artık yazayım da gelirim sonra diye haber verdım
naber çiğköfteci,tıkındın mutlusun tabi.ben sohbete gelıcektım ama sonraya kaldı bir uyuyım artık yazayım da gelirim sonra diye haber verdım
illa iyeyi koyacam diyon yaniEn cok isim buysa ve 4just bunlarin icinde marjinal kaliyorsa hmmmm hayriye falanmi hani bi tik?yok abi hep iyelere gidiyo aklim
Ne biliyim kizz belkide bu halimin suclusu onlar bi cocukluga inmek lazimmmBacım bu -iyeler sana zamanında bir kötülük mü yaptı, naptı, niye takıldın oraya
En cok isim buysa ve 4just bunlarin icinde marjinal kaliyorsa hmmmm hayriye falanmi hani bi tik?yok abi hep iyelere gidiyo aklim
naber çiğköfteci,tıkındın mutlusun tabi.
inek..3tegit ben de 3te çıkıcam.Off benim de biraz çalışmam lazım, gececiler burada olursa dönünce görüşürüz.
cık heç bilemen ipucu veriyomobaaa,ilayda?
cık heç bilemen ipucu veriyom
geceden gündüze bi sürenin adı
tanyeli?cık heç bilemen ipucu veriyom
geceden gündüze bi sürenin adı
Tabiki her zaman -iye bile olsan iyilere layiksin guzel sehrimin guzel insaniiiibana iyilerimi layık görüyosun nayırrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Tabiki her zaman -iye bile olsan iyilere layiksin guzel sehrimin guzel insaniiii
resmi de gördün hadi şimdi tahmin et ismimi....şimdi gördüm keleee gözlerimi kamaştırdın bagyaaan kızın da ayrıııı bi güzel
Canli performans videosu cekicek potansiyeldeyim suaniyi kıvırdın ha asenaya taş çıkarırsın vesselam
ifşa olmak istemiyorum,tanıdıklarım var forumda.BB foto moto yokmu albüm yapta bakınak az
resmi de gördün hadi şimdi tahmin et ismimi....
oğlum kötü mü şaziye teyzesi elinden öpeeeeerrrrrrrrr