ben değilim ama adapte oldumBu ne be yazan herkes dertli mi olur arkadaş
ben değilim ama adapte oldum
Ya iyide bilmez bilmez yani.camdan atmaya kalkmis adami aldin tekrar basinin uzerine koydun bilirmi daha kiymetini bilmez.ben napiyim oliyim madem direk.gul gibi akari yok kokari yok kocam resmen bok yoluna gitti.herkes kendi tercihini yasar.ya gidicen barisican cekicen onu oyle ya da ayri kalip surunmicen.sende kendi tercihlerinin sonucunu yasamak zorundasin.neden yetmiyo işte neden anlamıyo
La dur zaten ikisi de ayni seymis huhahahYa iyide bilmez bilmez yani.camdan atmaya kalkmis adami aldin tekrar basinin uzerine koydun bilirmi daha kiymetini bilmez.ben napiyim oliyim madem direk.gul gibi akari yok kokari yok kocam resmen bok yoluna gitti.herkes kendi tercihini yasar.ya gidicen barisican cekicen onu oyle ya da ayri kalip surunmicen.sende kendi tercihlerinin sonucunu yasamak zorundasin.
selamYarım saattir bir selam yazıcam sonra depresyona girerim diye erteledim. Anam bi toparlanın ya dışınız 20lik içiniz 90lıklara dönmüş.
ayarımız gitti ezgi.La dur zaten ikisi de ayni seymis huhahah
beni de aalınSelam normal insan
Hemde nasil yaaa bende cok seviyorum kocami ama kendimi daha cok seviyorumayarımız gitti ezgi.
Selam normal insan
beni de aalın
geldimmHahah gel gel
gaçççç gaççEnHarbiKiz okuya okuya geliyon belli de varma anam buralara.mayin doseli buralar gelme gaaac!