- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.024
- 36
Oh ohh ne guzel :)Istifa dilekcesi verdim ben bugun
Artik butun gun takilirim heralde.
Ne is yapiyordun canim,neden istifa ettin?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oh ohh ne guzel :)Istifa dilekcesi verdim ben bugun
Artik butun gun takilirim heralde.
Arastirma gorevlisiydim canim.Oh ohh ne guzel :)
Ne is yapiyordun canim,neden istifa ettin?
Amaaann iyi yaptin. Dunyayi mi goturcez öbür tarafa. Madem maddiyatiniz iyi en guzeli ev hanimi olmakArastirma gorevlisiydim canim.
Canima tak etti. Mali acidan bir sikintimiz yok sukur, omrumu curutemem dedim. Ne zamandir dusunuyordum zaten.
Eheheh. Tekstil sektorune gireyim diyorum sekerim. Ev darlar beni, hele benim adam calistigim halde evde birseye elini surmuyor, evde otursam ortasina s.car heraldeAmaaann iyi yaptin. Dunyayi mi goturcez öbür tarafa. Madem maddiyatiniz iyi en guzeli ev hanimi olmak
Ahahahah tekstilde ne yapican? Bence hic bulasmaEheheh. Tekstil sektorune gireyim diyorum sekerim. Ev darlar beni, hele benim adam calistigim halde evde birseye elini surmuyor, evde otursam ortasina s.car heralde
Hazir giyim uzerine bir yer yapip, isler iyi giderse uretimine de gecerim diye dusunuyorum.Ahahahah tekstilde ne yapican? Bence hic bulasma
Hadi hayirlisi :)Hazir giyim uzerine bir yer yapip, isler iyi giderse uretimine de gecerim diye dusunuyorum.
Bakalim en olmadi tekel bufesi yapicam. Arz talep belli oh mis
Selam,hos geldinnSelam kızlar, misafir kabul ediyo musunuz?
Selam,hos geldinn
Hazir giyim uzerine bir yer yapip, isler iyi giderse uretimine de gecerim diye dusunuyorum.
Bakalim en olmadi tekel bufesi yapicam. Arz talep belli oh mis
Hello beybii
Ne cipsi kizzCipsler bitti mi?
Eminim sana daha'cok yakisiyordur sexy sempanze seniiParlament mavide aciyip yakışmış yavry
Thank uNe cipsi kizz
Eminim sana daha'cok yakisiyordur sexy sempanze senii
Hemen geliyorumThank u
jinekolojiye gel
esofmanli hamile var
Ne cipsi kizz
Himm gormedim ben özür.Ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa, eski sayfalarda bi cips muhabbeti vardı sanki, neyse napıyorsunuz, nasılsınız?
Himm gormedim ben özür.
İyiyim sekerim sagol,sen nasilsin
Ahahahİyidir, seni takip ettim konuyu gördüm, bu devirde böylesini bulmak zor
Haydar Dümenin meşhur kukuma bezelye kaçtı, zarım bozulur mu gibi