Bigel :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

benim de annem babam beni bu kadar kısıtlamadı

bi insan daha ne ister ki.
seni seven sürekli şefkat gösteren bi kadın var
sevdiğin yemekleri yapmak için çırpınıyor
kıçını topluyor
çalışıyor eve para getiriyor
seninle sevişiyor
daha ne..

en kötüsüde ne biliyomusunuz çevredekiler bi sana bakıyor bi sevgiline sen bunla mı çıkıyosun diyolar..
böyle meymenetsizlerin g.tlerini kaldırıyoruz dönüp bizi begenmyolar

asabım bozuldu yeminle

en kötüsüde ne biliyomusunuz çevredekiler bi sana bakıyor bi sevgiline sen bunla mı çıkıyosun diyolar..
böyle meymenetsizlerin g.tlerini kaldırıyoruz dönüp bizi begenmyolar

asabım bozuldu yeminle

evet bi insan da yakıştırmıyo kocamı bana. bunu bdvdeki kadınlar gibi süperim diye demiyorum en başta karakterini yakıştırmıyolar onu kastediyorum.

evet 40 yaşında zeka yaşı 4...
bense 23.
ya şöyle düşün ben 24üm boşandın diyelim 1sene sonra 24,sen de bekar olacaksın ben de bekarım nolcakki acayip genç bir yaş ve çok yaş farkınız var.Bi süre sonra bakış açılarınız uymayacak.Sen kıpır kıpır hatunsun o sana ayak uyduramayacak.Borca batmış,alkolik,şiddetçi bi adam bırak gitsin.

Daha çok gençsin aramız 4 yaş var bak..
Ben sana abla derim ona amca..
Anlatabiliyo muyum ?
Klişe bi laf ama ; Gençliğine yazık etme

gencecik karın var
yaşıtlarının istemediği kadar canlı bi aşk ve seks hayatın var
daha ne istiyosun.

doğru diyosun

Canim bu kadar yas farkina zaten onun kompleksi baskisi kiskancligi seni sindirmeye calismasi bittmez,gecmezz.birak.piril pirilsin harcama omrunu.23 yas ne ki cok genciz

evet bıktım komplekslerinden de sürekli egounu tatmin etmekten de

daha çok sinirini bozabilirler sen yeşil ışık yaktın biz o kadar ayrıl dedik vs diye

çok canım acıyor

bilmiyo ki çoğu kişi.

just bulmuş senin gibi çıtır hatunu,bırak allasen git sen de bi çıtır bul,huyu huyuna suyu suyuna.taş gibi kızsın mesleğin var kültürlüsün.hiç zor olmaz.

doğru diyosun

evet bıktım komplekslerinden de sürekli egounu tatmin etmekten de

çok canım acıyor

bilmiyo ki çoğu kişi.

eski konularını ve yorumlarını bilenler vardır muhakak arada boşan dediğinde laf çarpanlar var kendi boşanmadı başkasına boşan diyor vs diyee o yüzden dedim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…