- 12 Mart 2013
- 37.830
- 51.658
kim kimi izlemiyo lön?
bb beni izlemiyor yazıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kim kimi izlemiyo lön?
miinasebetsiiizzzbb beni izlemiyor yazıyor
senin koca vaktin gelmiş annemSıkılıyommm
He ya bana bi koca lazimmmsenin koca vaktin gelmiş annem
ya hiçbişiy anlaamdımm burdaydım birden çevrimdışı oldum,sonra şifremi girdim yanlış şifred edi,giremedim ben hesabım kitlendi yanlış şifre girişinden.bir ara daha çevrim içi göüktüm sonra şifremi falan sıfırladım girdim.hacklendimmi ben.lan sen beni niye izlemiyon artık
ya hiçbişiy anlaamdımm burdaydım birden çevrimdışı oldum,sonra şifremi girdim yanlış şifred edi,giremedim ben hesabım kitlendi yanlış şifre girişinden.bir ara daha çevrim içi göüktüm sonra şifremi falan sıfırladım girdim.hacklendimmi ben.
yok be az önce bende capslock acık unutmusum aynısı olduya hiçbişiy anlaamdımm burdaydım birden çevrimdışı oldum,sonra şifremi girdim yanlış şifred edi,giremedim ben hesabım kitlendi yanlış şifre girişinden.bir ara daha çevrim içi göüktüm sonra şifremi falan sıfırladım girdim.hacklendimmi ben.
ay bilmiyorum korktum ama giremicem diyeondan mı izlemiyor göründü acaba
ay bilmiyorum korktum ama giremicem diye
değiştirdim,gel öpüjem özledim sizisite yenilendi ya belki ondandır ya şifreni değiştirdisen problem yok
OHA ESPRİCAPS LOCKUN AÇIK KALMIŞ GÜZELİM BÜYÜK KONUŞUYORSUN
OHA ESPRİ
Banamıydı olaf yerine ulaştı mı bilmiyom
biz insan değilmiyiz artizcanımı sıkıyonuz ha nerdesiniz
Banamıydı o
büyük konuşmak,onun işi..yok capslockı açık kalan şahsa aka şişkoçılgınmadır