- 6 Ağustos 2014
- 8.401
- 7.129
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu konuda sende fıkır almalı tabıkı annem :) ne bıleyım kız cok zor dıyenler var gozumu korkutuyolar iyiceUlan neyinden korkuyosun.kadin tarlada bile dogum yapabilcek kapasitede bi varlik.
cocuk babam nerde derse? senın baban bı spermdı yavrum mu dıcemsperm bankası????
işte bende onu dusundukce aklım almıyo ve korkuyomdoğum videoları izleye izleye kokrumu attım ama hala bir sorum var.
o ordan nasıl çıkıyo allasen?
Ben sanci cektim 4 saat ama normal doguramadim.aciyo ama cabuk unutulan bi aci.sonu oyle bi zafer cunku.ben asafi cikardiklarinda aglarim saniyodum ama inanilmaz gururlandim o aglayinca.bu benim oglum diyeşimdi hiç acımadığını söyleme bana
sezaryen mi oldun kuzuşBen sanci cektim 4 saat ama normal doguramadim.aciyo ama cabuk unutulan bi aci.sonu oyle bi zafer cunku.ben asafi cikardiklarinda aglarim saniyodum ama inanilmaz gururlandim o aglayinca.bu benim oglum diye
hadi ya benım agrım cok oluyor ılaçsız duramıyorumbi de efsane var regli ağrılı geçenlerin doğumu kolay olur diye
benim ağrım olmuyo hiç
Zaten bayilirlar hamilelere kotu hikayeler anlaymaya.yok bu kadar abartilacak bisey.olsaydi kimsenin ikinci ucuncu cocugu olmazdi.ben dikkat hamile var pozitif konusun rozeti takiyodumbu konuda sende fıkır almalı tabıkı annem :) ne bıleyım kız cok zor dıyenler var gozumu korkutuyolar iyice
Ben sanci cektim 4 saat ama normal doguramadim.aciyo ama cabuk unutulan bi aci.sonu oyle bi zafer cunku.ben asafi cikardiklarinda aglarim saniyodum ama inanilmaz gururlandim o aglayinca.bu benim oglum diye
hadi ya benım agrım cok oluyor ılaçsız duramıyorum
Malesef minis.acilma olmadi o kadar sanciya.asafin kalp atislari yavasladi kaldiramadi o kadar sure suyum gelmisti cunku.acil ameliyata aldilar.ama en azindan genel anestezi degildi dogar dogmaz koynuma alabildimsezaryen mi oldun kuzuş
Zaten bayilirlar hamilelere kotu hikayeler anlaymaya.yok bu kadar abartilacak bisey.olsaydi kimsenin ikinci ucuncu cocugu olmazdi.ben dikkat hamile var pozitif konusun rozeti takiyodum
evet oyle bı gercek var ama dedıgın gıbı o mutlu son ıcın deger dıyen de cok. bakalım koca bulayım da bı onceZaten bayilirlar hamilelere kotu hikayeler anlaymaya.yok bu kadar abartilacak bisey.olsaydi kimsenin ikinci ucuncu cocugu olmazdi.ben dikkat hamile var pozitif konusun rozeti takiyodum
Olmasi gereken o zaten.tehlikeli bi durum olmadikca.bende cok istedim hatta inat ettim ama olmadi.yalniz sezeryan cok aciyip agriyo gercekten ben o sanciyi bi o kadar daha cekerdim yaniben doğal doğurmak isterim ya ne bileyim her anını doğal olarak yaşamak istiyorum acısıyla tatlısıyla
hemencik fırtlatırsın işte
hahaah ben o ayrıntıyı kacırmısım bakHAMİLELERE KÖTÜ HİKAYELER anlatıyolar derken
İlahi bir güç mü söyletti
yoksa lara hamile mi
dırıdırıdıııın
Olmasi gereken o zaten.tehlikeli bi durum olmadikca.bende cok istedim hatta inat ettim ama olmadi.yalniz sezeryan cok aciyip agriyo gercekten ben o sanciyi bi o kadar daha cekerdim yani
ay inş.ben doğal doğurmak isterim ya ne bileyim her anını doğal olarak yaşamak istiyorum acısıyla tatlısıyla
hemencik fırtlatırsın işte
,tikatliyimhahaah ben o ayrıntıyı kacırmısım bak