- 6 Ağustos 2014
- 8.401
- 7.129
Üzücüevet
hep üç tekerdim iki tekere hiç geçmedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Üzücüevet
hep üç tekerdim iki tekere hiç geçmedim
hımm ıyı fıkır bı dusuneyımof çok pahalı be taksit mi yaptırsan?
Yerim seni yaaaEeee seyyy
vah vah
gercek arkds ogretendırşu bisim denen b.k çıktığından beri bunu herkes teklif ediyor hep boynum bükük ezgiş
hımm ıyı fıkır bı dusuneyım
Bukme boynunu kusum onuda bilmeyiver bi eksigin o olsunşu bisim denen b.k çıktığından beri bunu herkes teklif ediyor hep boynum bükük ezgiş
ben voleybolcuydum iyice küçükken de yüzücü
gercek arkds ogretendır
Bukme boynunu kusum onuda bilmeyiver bi eksigin o olsun
Hangi filmmm
Niyee
Kucagima oturursunarkamdan ittirirsin
peşin fiyatına yapsınlar ama
haha bende pek ıyı sayılmam kac senedır surmuyom beraber pratık yaparız artıköğret o zaman nomıssız
tango bile biliyom ben
wuhuuuKucagima oturursun
Aa jennicim oynuyo onda.bol küfürlüWe're the Millers
Aa jennicim oynuyo onda.bol küfürlü
Git inekle gel,yalnız bırakma beni.anlamazsan ordinaryus bb ye sorabilirsinoha teklife gel
Organizasyon berbattı ama benim kötü olma sebebim nişanlımla aramın bozuk olması ve o sırada hala tartışıyor olmamızdı. İte kaka bitirdim kınayı.Aaaa neden?
Evet. Evleniyorum canım.sen evleniyor musun, evlendin mi
Giremedim kusura bakma canım, yollardayım kaç gündür..Bi yaziyo bi gidiyo merak ettim bende.kinama gitmek istemiyorum falan yazmisti.bayadirda morali bozuk
Ama neden en guzel gunlerini boyle geciriyosun?sorun ne?Organizasyon berbattı ama benim kötü olma sebebim nişanlımla aramın bozuk olması ve o sırada hala tartışıyor olmamızdı. İte kaka bitirdim kınayı.
Evet. Evleniyorum canım.
Giremedim kusura bakma canım, yollardayım kaç gündür..