ciddimisin,anlatt..hahhahhhahhhh itiraf ediyrum buna benzer bişi yaşadım
ciddimisin,anlatt..
cevap yazamadım canım kusura bakma şimdi yazabiliyorum.mülakat sonuçlandı zaten en yüksek ales puanlarından biriyle açıkta kaldım.Resmen adam seçtiler.İlahiyat mezununun baya düşük alesle tarihte ne işi varsa.Neyse artık bir daha kineymiş kısmet.İnşallah istediğin gibi geçer canım benim.
Emeklerinin karşılığını alacaksın.
Kadınız,genlerde var..bende bişi yazdım sonuna hayatım diye de ekledim
beyimiz cevap verirken hiç sallamadı sert cevap verdi
bende noldu hayırdır dedim
sonra da buna benzer bi tepki geldi işte
Hadi ya??cevap yazamadım canım kusura bakma şimdi yazabiliyorum.mülakat sonuçlandı zaten en yüksek ales puanlarından biriyle açıkta kaldım.Resmen adam seçtiler.İlahiyat mezununun baya düşük alesle tarihte ne işi varsa.Neyse artık bir daha kineymiş kısmet.
.Aynen öyle.Hadi ya??
Nasıl insanların emeklerine gasp ediyorlar böyle!
Kul hakkına giriyorlar farkında değiller,yazık.
Neyse hakkın da hayırlısı olsun,üzme kendini ebuşum.
Bakıyorum.Aynen öyle.iyiyim canım sağol. Napalım kısmet değilmiş şu an.Sen albümlere bi git bakayım meydan okuduğum isimlere bakıver Als için.
ben ülke değiştiricem ama stresi daha sarmadı..Dersler haziranda bitti, dersler bitmeden tez yazma telaşı başladı zaten, tezi eylül başı teslim ediyorum, sonra Türkiye'ye geliyorum, acilen iş bulup işe başlamam lazım, başka şehre de taşınmam gerekebilir işi bulduğum yere bağlı olarak. Tatil demeyin bana
Ben içmeyeyim de kim içsin bacılar
Bir büyüğe danışayım, gelirim
Havin gel beraber içelimDersler haziranda bitti, dersler bitmeden tez yazma telaşı başladı zaten, tezi eylül başı teslim ediyorum, sonra Türkiye'ye geliyorum, acilen iş bulup işe başlamam lazım, başka şehre de taşınmam gerekebilir işi bulduğum yere bağlı olarak. Tatil demeyin bana
Ben içmeyeyim de kim içsin bacılar
Bir büyüğe danışayım, gelirim
Norveç'e mi? Kesinleşti mi? Yakın zamanda öyle bir mesajını görmüştüm sanki. Sevdiceğin de Norveç'teydi değil mi senin?ben ülke değiştiricem ama stresi daha sarmadı..
Havin gel beraber içelim
kesinleşti,evet orda o da..Norveç'e mi? Kesinleşti mi? Yakın zamanda öyle bir mesajını görmüştüm sanki. Sevdiceğin de Norveç'teydi değil mi senin?
İçelim ya , canımıza değsin, ohhh
Ooo çok sevindimkesinleşti,evet orda o da..
bu yıl iki kez gitmiştim en son 4ay önce,o zaman bir firmaya başvurmuştum,daha yeni kabul ettiler..Ooo çok sevindim
İş buldun mu gitmeden, yoksa önce gidip orada mı bulacaksın? O kısmı nasıl hallettin?
Hayırlı olsun canımbu yıl iki kez gitmiştim en son 4ay önce,o zaman bir firmaya başvurmuştum,daha yeni kabul ettiler..
sağol canım,nasıl olcak hiç bilmiyorum bir cesaret giriştik ama..Hayırlı olsun canım
Çok da iyi olur, çok da güzel olursağol canım,nasıl olcak hiç bilmiyorum bir cesaret giriştik ama..
Six pack'in üçünü kendim yedim, geri kalanı size bıraktım. Kardeş payı bölüşün.
O değil de pastayı ahududulu yapsalardı iyiymiş, kırmızı kırmızı oh...
Karnım acıkmış ya benim
Ooo just, ben de sana ne zamandir geyik topigi ac diyecem unutuyorum
Hayirli olsun topigin, canimiz sikilinca damlariz artik buraya
Topik açmışsın kız hayırlı olsun..
Napeyon çılgın psikolog?
vayy yeni insan gelmiş topicimizebiz normal değiliz ama bilesin