- 28 Mart 2013
- 1.607
- 935
- 323
- Konu Sahibi tavsanbidik
-
Akşam 19.00
sosisli menemenn(ama yağsızzz)
8-9 tane ipppincecik sarma( 2 diliim ekmeğe tekabul ediyo)
ayran
2 çatal muzlu hindistan cevizli muhallebi :18:
Yine kaçırdım diyeti yaaa pefffff
Nassil sikilip kac kez diyeti bozdugumu bir bilseen sasarsin nasi bu kadar kilo verdigimeçok güzel kilo vermişsin tebrik ediyorumuzun süre diyet yapmayı nasıl başardın ben 1 ay sonra sıkılıyorum bana biraz akıl ver 79 kiloyum 65 olmak istiyorum diyette 12. günüm ben daha şimdiden sıkıldım nasıl beceriyorsun uzun süre sıkılmadan diyet yapmayı tavsiyelerine çooook ihtiyacım var
Nassil sikilip kac kez diyeti bozdugumu bir bilseen sasarsin nasi bu kadar kilo verdigime
Onemli olan bi gun istedigin bi tatli veya yemegi yemek ve diger ogunde dengelemek ardindan diger gun kendini biraz zorlayarak hafif beslenmek. Spor desen yapmiyorum cunku diyetisyenime biraktim kendimi onun dedigine gore simdi spor yaparsam kaslarim sisebilirmis ve incelmeyebilirmisim o yuzden once ideal kiloma beslenmemi düzenleyerek ulasicam ardından guzel bi vucut icin spoorr.
Simdi diyetten sikilma konusuna gelirsek benim diyet listeme bakabilirsin hiic mi hic sikmiyo cogu zaman haftada 2 kez mini magnum yiyorum havalar sicakken. Meyvemi yiyorum aksamlari. Sabahlari haslanmis yumurta yagda yumurta menemen hangisini istersem yiyorum(okul zamani böyle yapamiyorum ama malesef) Belki biraz oglen doymuyorum tam ama caya abaniyorum acikcasi cay tok tutuyo baya iyi. Basssska soruuu?? :)))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
dengeyi gerçekten çok güzel kurmuşsun tebrik ediyorum. işte benim sorunum kaçamak oldumu tamamen diyeti bozuyorum. gerçekten soruma cevap buldum. arada kaçamaklar olur önemli olan dengeyi kurmak. benim bir hatamda hergün tartılıyorum mesela bugün tartıda artı 200 gr fazla çıkınca delirdim bu yüzden bugün moralim çok bozuldu bütün günümü etkiledi hemen gitsin istiyorum sabırda yok bende inşallah bende senin gibi kararlı olurum. çoook teşekkür ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?