- 11 Mart 2014
- 293
- 72
- 98
- Konu Sahibi tavsanbidik
-
Vee evet diyetisyenle beraber diyet serüvenim başladı.
21 Mart Cuma günü 86.2 kilo ile diyete başladım.
Sabah:
2 dilim kepek ekmeğine light dilimli kaşar peynirine tost
10:00
Yarım paket form bisküvi(odun gibi olanlardan)
12:00
2 dilim kepek ekmeği arasına 80 gr diyet ton/tavuk baget /3 köfte + yeşillik
200 ml ayran
16:00
Kalan yarım paket form
18:00
8 kaşık sebze veya baklagil yemeği/200 gr kemiksiz et/kuşbaşı et/kalça but
Sınırsız salata
yoğurt veya ayran
1 dilim ekmek
21:00
Yarım ayva+çay /4 çilek/ankara armutu
Yarın diyetimin 1.haftası olucak. Evdeki tartının ölçümlerine pek güvenmesem de şuan 2-2,5 kilo civarı vermiş bulunmaktayım.
31 Mart Pazartesi diyetisyende kontrolüm var bakalım kaç kilo vermişiiim.
Başka arkadaşlar da katılmak isterse buyrun beraber yapalııım
bende başladım 4 gün oldu 1 kilo verdim.bende 79 kiloyum yeni doğum yaptım.yaza kadar 65 e düşmek istiyorumsen daha hızlı vermişsin.başka ne yapıorsun diyetin yanında
4 günde 1 kilo gayet iyi bence en sağlıklısı. Benim yakın zamanda ayağım kırıktı alçım çıktı birkaç ay spor yasak o yüzden sadece bol su ve diyete bağlı kalarak devam ediyorum malesef biraz zor oluyo ama sporsuz da verebiliyorum kilo bikaç ay böyle devam edicem mecbur
bende bebeğimden spor yapamıorm..bebek, ev işi ,yemek derken
spor yapmadan da veriliyo ya hatta çoğu diyetisyen ilk 1 ay spor vermiyomuş vücudu sadece yemeği kısarak kilo vermesine alıştırmak için. O yüzden bence hiç moral bozmayın ve diyete başlayın hemen haftada 1 kilo verseniz kar kardır sonuçta
Canım harikasınnn :)
Çok iyi vermissin maşallah diyeyim nazar değmesin bir ben hızlı veremiyorum herhalde:)) bende başka topikteyim pazar günü 86idim tartilmadim henüz sadece yazdığın diyetlemi verdin bitki çayı yeşil çay sirkeli su vs. Kullandınmi inşallah bende o kiloları görürüm yakın zamanda birde yağ ölçümü yaptirdinmi çok soru sordum:)) cevaplarsan çooook sevinirim. ..Diyetisyende ölçümümden alnımın akıyla çıktımm.
Başlangıç kilom: 86.3 (21 mart 2014)
Şimdiki kilom : 82.5 (31 mart 2014)
Verilen kilo : 3.8
Çok iyi vermissin maşallah diyeyim nazar değmesin bir ben hızlı veremiyorum herhalde:)) bende başka topikteyim pazar günü 86idim tartilmadim henüz sadece yazdığın diyetlemi verdin bitki çayı yeşil çay sirkeli su vs. Kullandınmi inşallah bende o kiloları görürüm yakın zamanda birde yağ ölçümü yaptirdinmi çok soru sordum:)) cevaplarsan çooook sevinirim. ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?