Saç Kesim Şekilleri bide buraya bakın bakalım :))

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

dertox

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2009
98
0
86
Diğer
bu şekilde nasıl saçımı toplayabilirim bana yardımcı olabilecek biri varmı çok seviyorum böyle toplamayı ama kahretsinki beceremiyorum :))

Eklentiler

• $vanessa-hudgens-zac-efron-pump-gas.jpg
    35,4 KB · Görüntüleme: 80
  • $Vanessa-Hudgens.jpg
    63,9 KB · Görüntüleme: 71
saclarını kuruyken gelişi güzel parmakların arasına al,
biraz hafif çevir yani dagıt ki bu modeli elde edebilesin
mandal tokayla sıkıştır tamamdır..

ilk resimdeki kızın saçına bayıldım valla bende yapamıyorum ama keşke biri kademe kademe yapılışını resimlerle anlatsa kuaför degilerindekiler gibi çok büyük sevaba girer valla :)))

ilk saçda baya işlem var o saçda bikere kalın maşa var..onun için düz fön+maşa+dağınık topuz
al sana birinci resimdeki saç

ilk saçda baya işlem var o saçda bikere kalın maşa var..onun için düz fön+maşa+dağınık topuz
al sana birinci resimdeki saç

haklısın sen anlatınca baya zahmetli gözüktü ama doğal saçada yapılınca güzel duruyo bazılarında ben bi türlü çözemedim sırrını bide benim saçlarım maşallah diyim çok kalın telli ve düz bir kesime sahip e bide belime kadar uzun oluncca baya ağır oluyo tok:dance:a tutmuyo anlayacağınız.

kızlar ben hep böle topluyorumm çok kolayy kabarıkken saç daha kolay ve ii oluyo bu topuz

canım bende bugün böle topladım saçımı akşamdan bigudilerle çok kalın olmıyacak şekilde sprey jöle herhangi bişi kullanmadan sardım önden bir iki tel saç bıraktım sabah açtım elimle haiff karıştım saçlarımı sonra ikiye katladım yani aşağıdan yukarıya katladım en alta gözükmeyen kısma küçük kelebek toka taktım dalgalar tokanın üzerine düştü öndekileride ben düz bıraktım ama istersen maşayla kıvırabilirsin bilmem anlatabildimmi:)

saclarini once neyle isyiyorsan kivirt sonra buklelerini ac yani dagit sonra saclarini tutam tutam tel toka ile sikistir nereye topuz yapmak istiyorsan ve al sana vanessa hudgens in topuzu sırnaşık şey (insallah anlatabilmisimdir bu turkemle :kedi: )

veya youtube a vanessa hudgens hair yaz kesin cikar anlatan birileri yerimseniben opuyorumnanaktan

bunlar genelde onemsenmeyen saclardır yanı gelışı gusel toplanır ama onemsemedıgınız zaman daha gusel olur ya oda ayrı bı mesele

ben ilk resme benzer topuz yaparım genelde..anlatiim hemen nasıl yaptığımı bende perma bugidi var onunla sararım saçlarımı 3 saat tutar açarım sonra önlerimde şimdi kırtmam var fönlerim ama kahkül varkende maşayla dışa kıvırırdım neysee saç kıvırcık olduğu için topuz inanılmaz güzel duruyor bir kere bak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…