Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tabiii açıkların zaten her tarafı meydanda nesi cazip gelecek!!! tövbe yarabbim ,baş örtüsü bu şekil kullanılmamalı gercekten içinden geliyorsa kapan ve hakkını ver ama yok
ha birde başı kapalı olupta daracık pantolonlar giyen,benım bile yapamadıgım bir makyajla dolaşanlar var onlar apayrı.. örtüyü sadece aksesuar olarak gören zavallı kısım ...
çokgüldüm.![]()
arkadaşlar bu bir dert değil belki ama bi serzeniş şimdi bir çok cevabı okuyorum ve bu cümleyle karşılaşıyorum bide başı kapalı gerisini sen düşün arkadaşlar başı kapalı gözüyle baktığınız o kişiler o örtüyü aksesuar olarak kullanan dinin gerekliliği ve gerçekten tesettür olarak görmeyen insanlar ama bu cümleyle bütün kapalılara karşı bir sui zan oluşuyor lütfen başörtülü ile başı örtülüyü ayıralım yokmu var tabi toplumumuzda böyle insanlar ama o örtüyü namus bilenlerde var işte onları ayırmak adına lütfen şu başa takılan örtüye biz takılmayalım tıpkı namaz kılıp her türlü pisliği yapılan hacı hoca takımıyla ömrü gerçekten allah yolunda olanları da karıştırmamamız gerektiği gibi bu noktayı ayırırsak kimse kimsenin hakkına girmemiş olur şimdiden teşekkürler
woooo buda ne boylee
dısarıda gıymek ıcınmı alacaklarmıs tovbe tovbeee bosunabanlanmıssın ama zevksızlık bu
evet gerçektende bunu dışarda giymeyi düşünüyordu o bayan.
birde etek beğenmişti diz hizasında, dar bir body ve kırmızı başörtüsü.
hatta resimlerinide paylaşmıştı arkadaşlar bunları çok beğendim almak istiyorum diye![]()
bole bir şahsiyet varsa benden ona kocaman bir yazıklar olsun! kendisinin kro olduğunu dusunuyorum. anlattığınız giyim tarzından ancak sapık ve kro anlamları cıkıyor ama yinede konuşmak istemiyorum. cunki bugun ramazanın 2.günü ve ben oruçluyum:)
Bu yargı neden oluşuyor söyliyeyim (yorumları okuyamadım belki söyleyen olmuştur) çevremdeki başı kapalı tanıdıklarımın çoğu yargılama peşinde "şöyle giymesene günah, sevgiliyle buluşma böyle günah, tv izlemek günah"doğru bile olsa öyle bi'diyolar ki bakışlardan fesatlığı alıyosunuz yani. Hani bak ben doğru yoldayım sen tü-kaka modunda gözleri devire devire söylüyolar.
Mesela annemin 30lu yaşlarda hoca bir arkadaşı var mevlütlerde falan gelir kuran okur. Normal oturmaya geldiğinde bile şu günah bu günah yapma etme hayır beni yargılamak sana mı düştü diyesi geliyor insanın.
Ee bu insanların ilk lafına ters düşen hareketlerinde de ben iç rahatlığıyla öyle diyorum. Lafa gelince melek gibi davranıyolar çünkü.
Yoksa dışarda gördüğüm için kapalı kardeşimiz için de böyle demiyorum, 5 parmağın bile 5i bir değil.
türbanlı insanların giyimi inançlı olsun olmasın herkesin derdi olmuş durumda kimsenin kimseye yargılamaya hakkının olmadığını düşünüyorum insan önce kendine bakmalı kendi düzgünse amennna ki zaten tam anlamıyla düzgün bi insanın böyle basit şeylerle uğraşıcağını hiç sanmıyorum.Bir insandan sırf kapalı diye her şeyi dört dötlük yapmasını beklemek çok saçma kim dört dörtlük ki insanız sonuçta hepimiz ...ona bakılırsa kimsenin içki içmemesi herkesin oruç tutup namazını kılması lazım ama olabiliyo mu ? Demekki eksiklikler değişik konularda herkes de var...Bazılarının da burdan pay çıkarıp o kapalı ama şöyle böyle ben daha iyiyim raddesine getirmesi saçma sonuçta kıyas yapılcak bi konu değil diye düşünüyorum
arkadaşlar bu bir dert değil belki ama bi serzeniş şimdi bir çok cevabı okuyorum ve bu cümleyle karşılaşıyorum bide başı kapalı gerisini sen düşün arkadaşlar başı kapalı gözüyle baktığınız o kişiler o örtüyü aksesuar olarak kullanan dinin gerekliliği ve gerçekten tesettür olarak görmeyen insanlar ama bu cümleyle bütün kapalılara karşı bir sui zan oluşuyor lütfen başörtülü ile başı örtülüyü ayıralım yokmu var tabi toplumumuzda böyle insanlar ama o örtüyü namus bilenlerde var işte onları ayırmak adına lütfen şu başa takılan örtüye biz takılmayalım tıpkı namaz kılıp her türlü pisliği yapılan hacı hoca takımıyla ömrü gerçekten allah yolunda olanları da karıştırmamamız gerektiği gibi bu noktayı ayırırsak kimse kimsenin hakkına girmemiş olur şimdiden teşekkürler