• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bide bana fikir verin kızlar

neyzenel1963

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2012
64
1
46
1.5 senedir evliyim korunmamamıza ragmen çocugumz olmuyordu pko oldugunu öğrendik bide kimyasal gebelik yaşadım özel hastanede bi doktora gittik banada güven verdi adetin 3.günü gidecegiz hormon filan bakılacak.ama kocam istemiyor gibi tedavi olmaya yanaşmıyor sanırım onda bir sorun çıkmasından korkuyor bu konu beni iyice bunalttı sanırım hiç olmazsa korkusu beni strese sokuyor doktor bekleyin fala filan dedikçe geriliyorum ben.çocuk için erken oldugunu söylüyor misafirliğe gittiğimiz yerde çocukları kucagından indirmiyor.tamam istemiyorsak yine istemeyelim ama bu bekleyecegimiz süre içerinde benim tedavi olmam daha mantıklı degilmi aklım çok karışık doktor randevuma gitsemmi?beklesemmi ne yapsam beynim durdu artık küçük yerde yaşıyoruz sürekli çocugunuz niye olmuyor sizmi istemiyorsunuz sorularıda beni iyice bunalttı.evden çıkmak kimseyle görüşmek istemiyorum

1.5 senedir evliyim korunmamamıza ragmen çocugumz olmuyordu pko oldugunu öğrendik bide kimyasal gebelik yaşadım özel hastanede bi doktora gittik banada güven verdi adetin 3.günü gidecegiz hormon filan bakılacak.ama kocam istemiyor gibi tedavi olmaya yanaşmıyor sanırım onda bir sorun çıkmasından korkuyor bu konu beni iyice bunalttı sanırım hiç olmazsa korkusu beni strese sokuyor doktor bekleyin fala filan dedikçe geriliyorum ben.çocuk için erken oldugunu söylüyor misafirliğe gittiğimiz yerde çocukları kucagından indirmiyor.tamam istemiyorsak yine istemeyelim ama bu bekleyecegimiz süre içerinde benim tedavi olmam daha mantıklı degilmi aklım çok karışık doktor randevuma gitsemmi?beklesemmi ne yapsam beynim durdu artık küçük yerde yaşıyoruz sürekli çocugunuz niye olmuyor sizmi istemiyorsunuz sorularıda beni iyice bunalttı.evden çıkmak kimseyle görüşmek istemiyorum

:3: bence tedavini gör bende en son dün doktora gittim artık gitmicem dedim sinirden çünkü şu testi de yap bunuda yap ben çok bunaldım hiç bir şeyim olmasa bile şuanda kendimi öyle bir şartladım ki sanki rahatsızım hastayım :5: ilk önce gittim sabah gel kan ver dediler verdim sonra sonuçları gösterdim adettin 3 günü gel kan ver dediler sonra sonuçları gösterdim sonra adet ol bittikten sonra 2 gecsin HSG diye bir şey var hiç bilmiyorum araştırmadım da onuda yaptır gel eşimden sperm testi istedi onu yaptırdık ama sonuç hiç bir şey yok hatta doktora dedim ki vitamin felan verin bari dedim yok eşimede üroloji gözükmesini söyledi yani uzun bir süreç ne kadar erken başlarsan okadar iyi :1:

bende dün gittim adetin 2.günüysü işte salı günüde rahim filmi çekilecek ne olacaksa olsun sorun neyse çıksın ben artık sıkıldım bu durumdan

Back