• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bıçaklanan kadının tayt giymesi 'Tahrik' sayıldı

Oldurmek isteyene her sey bahane zaten..
Yakinda osurdu die oldurulen kadin gorursem sasirmam..
:ssz:

özel isimlerin onune the konularak soylenmez...bilginiz olsun dedim efendim..

yalnız adalardan oluşan ülke adlarında the kullanılır. Daha doğrusu bizdeki ler larlı biten ülke adları gibi. filipinler,maldivler;the philippines,the maldives gibi. bir de ingilizce adı 'Alçak topraklar' olan hollanda 'the Netherlands' gibi. Ama the turkey diye bişey olmaz doğru. Geyiğine yazılabilir.

Ben de ekstra bilgi vereyim dedim.

yalnız adalardan oluşan ülke adlarında the kullanılır. Daha doğrusu bizdeki ler larlı biten ülke adları gibi. filipinler,maldivler;the philippines,the maldives gibi. bir de ingilizce adı 'Alçak topraklar' olan hollanda 'the Netherlands' gibi. Ama the turkey diye bişey olmaz doğru. Geyiğine yazılabilir.

Ben de ekstra bilgi vereyim dedim.

tesekkurler efendim, bunlari biliyordum ama bilgimi tazelemis oldum sayenizde (:

Son düzenleme:
yine ayrılma hazımsızlığı, bazen bunlara mahkemede destek olunuyor bazen köstek

kadın ölebilirdi de

Ben bazi erkeklerin salakligindan yobazligindan cok tahrik oluyorum mesela. Ben de gidip bicaklayayim.

taytın tahrik sayılması elbette ki kabul edilebilir değil. ancak şu güneşte her yerlerini belli eden tayt giyenlere acayip tilt oluyorum. yakışmıyor :20:

renkliler falan çok şık duruyorda o incecik siyahları giymeyin ltfn.

konuyla uzaklaştım ama :17:

Back